U.E. Mataró — Vila Dental C.B. Blanes A

U.E. Mataró — Shoppins C.B. Blanes

U.E. Mataró — Tecnocasa C.B. Blanes A

Derrota a Mataró en un partit molt igual fins la mitja part

Tercer quart fatídic per les nostres amb un parcial de 17 a 5. Han lluitat fins el final però sempre han anat per darrera en el marcador i no han aprofitat les diverses oportunitats de posar-se per davant que hauria canviat el resultat final.

Hem de millorar molt en aspectes com finalització de jugades i tirs lliures que avui haurien estat clau per la victòria. Dotze de quaranta, punts importants per un partit tan igualat com el d’avui.

Continueu treballant i aconseguireu millorar.

Força Panteres i Força Blanes 🏀🖤💛

U.E. Mataró — C.B. Blanes

Els mataronins són superiors

Inici de partit igualat amb intercanvi de cistelles però a mida que passaven els minuts el Mataró ens anava agafant avantatge amb un joc molt treballat a base de bloquejos i finalitzant les jugades amb molt d’encert.

Segona part amb còmoda avantatge dels locals que en cap moment ens ha permès retallar per entrar al partit. Per poder lluitar contra equips així s’ha de millorar tècnicament, joc col·lectiu i finalitzar amb més encert.

Continuem treballant que ja arribaran els resultats. Força Blanes !!🏀🏀

Primer partit del any amb una victòria còmode

Partit relativament fàcil, sempre hem anat per davant del marcador amb una bona defensa, però la falta de ritme ha fet que en el tercer quart es relaxessin.

Últim quart més intens on hem tornat a tenir una distància àmplia al marcador.