M. BOET Mataró — Invoport C.B. Blanes A

M. BOET Mataró — C.B. Blanes A

M. BOET Mataró 3 V. — Shoppins C.B. Blanes

M. BOET Mataró 3 V. — C.B. Blanes

M. BOET Mataró 3 V. — Vila Dental C.B. Blanes A

M. BOET Mataró 3 V. — Invoport C.B. Blanes

S’imposa la intensitat dels de Mataró

Derrota del Blanes en un partit que ha començat bé, trenant un bon primer quart, però que a partir d’aquí ha anat davallant en contra. Els panteres han anat a remolc d’un Boet que ha mantingut l’agressivitat defensiva de principi a fi, i no han sabut reaccionar per girar la truita. Si ho combinem amb desencert de cara a cistella i força pèrdues de pilota el resultat està servit.

Cal refer-se i seguir millorant!

M. BOET Mataró 3 V. — C.B. Blanes A

Triomf a la pròrroga

Partit de les nostres panteres del més inusual. Ha començat amb moltes pèrdues de pilota i tirs a cistella que no entraven de cap de les maneres, sort que a l’equip contrari li passava el mateix. A la mitja part s’ha arribat amb un marcador molt baix, 19-15.

El tercer quart s’ha iniciat amb una mica més d’actitud i lluita però tot i això s’acaba amb un desavantatge de vuit punts. Aquesta diferència s’ha anat reduint fins entrar als darrers cinquanta minuts de partit cinc punts per sota, però l’encert a cistella ens ha acompanyat i el contrincant s’ha vist pressionat aconseguint empatar el partit, 36-36.

La pròrroga s’ha iniciat amb la mateixa pressió dels  últims segons i encistellant sense que el Boet ens pogués frenar per arribar al resultat final que ens ha donat la victòria.

Cal seguir treballant per millorar el llançament a cistella i la pressió. La defensa ha estat molt ben treballada.

Enhorabona panteres!!!

 

M. BOET Mataró 3 V. — C.B. Blanes

M. BOET Mataró 3 V. — C.B. Blanes

Últim partit de la fase regular i última oportunitat d’aconseguir una victòria

Les nostres ha sortit amb mentalitat de guanyar amb un inici de partit espectacular. Parcials de 9-14 i 18-29 arribant a la mitja part.
Tercer quart molt igualat on s’han deixat remuntar la diferència a favor de quinze punts. Final de nou d’infart on finalment, per desgràcia de les nostres jugadores, els nervis d’assolir la merescuda victòria amb pèrdues de pilota i manca de finalització en jugades claus han fet que l’equip rival s’emportés el partit.

Derrota dura i injusta però aquestes noies s’aixecaran i guanyaran, de fet ja ho han fet en aquest últim tram de la lliga oferint al públic un gran treball d’equip amb un gran bàsquet. Moltes felicitats i gràcies també al suport de l’Ainhoa del cadet.

Seguiu així que esteu treballant molt bé. Força Panteres i Força Blanes 🏀🖤💛

M. BOET Mataró 3 V. — C.B. Blanes

El Blanes aconsegueix una treballada  victòria al camp d’un Boet Mataró molt  agressiu en defensa

Els panteres han guanyat  jugant de menys  a més, i han sabut ser pacients trenant  passades en atac estàtic, doncs avui  gairebé no s’ha pogut córrer al contraatac. El  rebot ha estat escandalosament a favor del rival tot el partit, però s’ha millorat en els tirs lliures.

Segon partit consecutiu amb  empat al marcador a falta d’un minut, però avui ha sortit cara. El Blanes es situa entre  els capdavanters de la lliga i això convertirà cada partit en una guerra. Toca  seguir  lluitant!