M. BOET Mataró 3 V. — Shoppins C.B. Blanes

M. BOET Mataró 3 V. — C.B. Blanes

M. BOET Mataró 3 V. — Vila Dental C.B. Blanes A

M. BOET Mataró 3 V. — Invoport C.B. Blanes

S’imposa la intensitat dels de Mataró

Derrota del Blanes en un partit que ha començat bé, trenant un bon primer quart, però que a partir d’aquí ha anat davallant en contra. Els panteres han anat a remolc d’un Boet que ha mantingut l’agressivitat defensiva de principi a fi, i no han sabut reaccionar per girar la truita. Si ho combinem amb desencert de cara a cistella i força pèrdues de pilota el resultat està servit.

Cal refer-se i seguir millorant!

M. BOET Mataró 3 V. — C.B. Blanes A

Triomf a la pròrroga

Partit de les nostres panteres del més inusual. Ha començat amb moltes pèrdues de pilota i tirs a cistella que no entraven de cap de les maneres, sort que a l’equip contrari li passava el mateix. A la mitja part s’ha arribat amb un marcador molt baix, 19-15.

El tercer quart s’ha iniciat amb una mica més d’actitud i lluita però tot i això s’acaba amb un desavantatge de vuit punts. Aquesta diferència s’ha anat reduint fins entrar als darrers cinquanta minuts de partit cinc punts per sota, però l’encert a cistella ens ha acompanyat i el contrincant s’ha vist pressionat aconseguint empatar el partit, 36-36.

La pròrroga s’ha iniciat amb la mateixa pressió dels  últims segons i encistellant sense que el Boet ens pogués frenar per arribar al resultat final que ens ha donat la victòria.

Cal seguir treballant per millorar el llançament a cistella i la pressió. La defensa ha estat molt ben treballada.

Enhorabona panteres!!!

 

M. BOET Mataró 3 V. — C.B. Blanes

M. BOET Mataró 3 V. — C.B. Blanes

Últim partit de la fase regular i última oportunitat d’aconseguir una victòria

Les nostres ha sortit amb mentalitat de guanyar amb un inici de partit espectacular. Parcials de 9-14 i 18-29 arribant a la mitja part.
Tercer quart molt igualat on s’han deixat remuntar la diferència a favor de quinze punts. Final de nou d’infart on finalment, per desgràcia de les nostres jugadores, els nervis d’assolir la merescuda victòria amb pèrdues de pilota i manca de finalització en jugades claus han fet que l’equip rival s’emportés el partit.

Derrota dura i injusta però aquestes noies s’aixecaran i guanyaran, de fet ja ho han fet en aquest últim tram de la lliga oferint al públic un gran treball d’equip amb un gran bàsquet. Moltes felicitats i gràcies també al suport de l’Ainhoa del cadet.

Seguiu així que esteu treballant molt bé. Força Panteres i Força Blanes 🏀🖤💛

M. BOET Mataró 3 V. — C.B. Blanes

El Blanes aconsegueix una treballada  victòria al camp d’un Boet Mataró molt  agressiu en defensa

Els panteres han guanyat  jugant de menys  a més, i han sabut ser pacients trenant  passades en atac estàtic, doncs avui  gairebé no s’ha pogut córrer al contraatac. El  rebot ha estat escandalosament a favor del rival tot el partit, però s’ha millorat en els tirs lliures.

Segon partit consecutiu amb  empat al marcador a falta d’un minut, però avui ha sortit cara. El Blanes es situa entre  els capdavanters de la lliga i això convertirà cada partit en una guerra. Toca  seguir  lluitant!

M. BOET Mataró 3 V. — C.B. Blanes

Desconnexió total

Derrota contundent de les nostres panteres amb una falta d’actitud bastant generalitzada. Partit molt desigualat, amb manca de rebot i manca de ganes de sortir a l’atac. Alguns moments en defensa del poc que es salva en aquest partit. Pèrdues inexplicables de pilota i una actitud 3 sobre 10 ha fet que sigui un partit per oblidar. Tot i això s’han de treure diferents lectures per seguir treballant i corregir errors per tal de comletir com equip per optar a aconseguir victòries per un equip que pot però que ahir no va voler-

Força panteres💪🏼🏀🖤🧡

M. BOET Mataró 3 V. — C.B. Blanes

Derrota a Mataró

Derrota en el segon partit de competició amb una primera part equilibrada amb petites avantatges del Mataró i amb un percentatge d’encert espectacular per part dels locals. Tercer quart on el nostre equip ha baixat el ritme i la concentració, moment en que ens han agafat una avantatge de 20 punts que ja no ens ha permès disputar el partit. Destacar l’alt encert del Mataró durant tot el partit que no hem estat capaços de contrarestar. L’equip ha donat la cara fins al final.

Seguim treballant que això tot just comença. Força Blanes!! 🏀💪🏻