C.B. Mollet — Shoppins C.B. Blanes A

C.B. Mollet — Invoport C.B. Blanes

C.B. Mollet — Vila Dental C.B. Blanes A

Derrota a la pista del, probablement, millor equip de la lliga

Gran partit dels nostres, sobre tot en defensa, davant un equip de molta alçada i noranta-tres punts de mitjana en anotació. Només dos minuts que hem perdut el control, el rival ha marxat d’onze punts. Tot i això hem entrat a l’últim minut 61-60.

Poca recompensa per tant esforç. Felicitats equip!!!!!!

P.D.: Una plantilla amb només vuit jugadors i les decisions “arbitrals ” al final del partit tampoc han ajudat.
Força Blanes!!!

C.B. Mollet — C.B. Blanes

Superats a la recta final en un bon partit

Partit trepidant al camp del segon classificat, on el Blanes ha caigut derrotat després d’anar pel davant  del marcador fins a la meitat de l’últim quart. Els panteres han estat agressius en defensa i han sabut anotar, però han pagat  el handicap de concedir 39 tirs lliures al rival (per 13 de propis), que junt amb la davallada de reserves d’energia i frescor dels últims minuts ha resultat determinant.