C.B. Olot — Shoppins C.B. Blanes A

C.B. Olot — Comas Immob. C.B. Blanes

C.B. Olot — C.B. Blanes B

C.B. Olot — C.B. Blanes

Merescuda victòria dels nostres en un partit amb alts i baixos

Els primers períodes hem començat bé, fent una bona defensa i encertats en el tir. A més a més l’equip contrari ha comès moltes errades (passades, pèrdues de pilota…). Tot això ha fet que ens poséssim per davant en el marcador.

En el cinquè i sisè períodes però, ells han millorat en defensa i nosaltres en atac hem estat molt fluixos. El partit s’ha igualat i s’han acostat perillosament al marcador.

Un setè període amb molt d’encert (parcial d’1 a 13) ha fet que ens tornéssim a allunyar en el marcador. El darrer període hem estat una mica despistats i ens han guanyat en intensitat.

Encara tenim moments en què ens falta concentració i perdem pilotes massa fàcilment. S’ha de seguir practicant els tirs lliures per millorar el tant per cent d’encerts.

Però com molt bé deia Kareem Abdul-Jabbar “És normal cometre errors. Així és com aprenem. Quan competim cometem errors”.

Tercera victòria de la temporada.
Seguim! Força Blanes! 💪🏀💛🖤

C.B. Olot — C.B. Blanes

Partit intens i molt emocionant

Primer quart guanyat de quatre punts i la resta a remolc de l’equip olotí. Els rivals han posat molta intensitat tant en atac com en defensa, i això ha estat clau. Quedant cinc minuts ens hem posat a quatre punts, però el darrer quart ha estat molt intens i ple d’imprecisions.

Al final ens quedem amb la motivació i l’esforç de les panteres. Aquest sí que es sembla al camí que hem de fer.

C.B. Olot — C.B. Blanes

C.B. Olot — C.B. Blanes

C.B. Olot — C.B. Blanes

Càstig excessiu

Al davant un equip molt superior (en aquesta lliga hi ha equips de primer any i de segon any) que no han donat cap opció des del minut 1. Ofensivament amb jugades molt treballades i defensivament han esborrat del parquet a les nostres panteres.

Convé aprendre dels errors i seguir treballant dia a dia, entrenament darrere entrenament.

Som-hi panteres!!!🖤💛🏀