B. Vedruna Palamós — Shoppins C.B. Blanes B

B. Vedruna Palamós — Pizzeria El Reno C.B. Blanes B

B. Vedruna Palamós — Tecnocasa C.B. Blanes B

B. Vedruna Palamós — T21 Instal.-Cafe’M C.B. Blanes B

B. Vedruna Palamós — Vila Dental C.B. Blanes

B. Vedruna Palamós — Inst. Oftalm. Felip C.B. Blanes C

B. Vedruna Palamós — C.B. Blanes B

Rival molt superior

El Palamós va tenir un començament de partit impressionant, que ja va marcar la superioritat de cada una de les jugadores. Destacar que les rivals aquest any són un any mes grans i ho estem patint.

De totes maneres això ens fa créixer com a jugadores i hem de destacar que les nostres panteres, tot i veient la superioritat del rival, no han baixat els braços mai i això diu molt de la mentalitat del equip.

Som Equip! Som Panteres ❤️
Força Panteres🏀🏀🏀🏀

B. Vedruna Palamós — Shoppins C.B. Blanes

B. Vedruna Palamós — C.B. Blanes

Victòria en el penúltim partit de la temporada

Finalment hem jugat el partit ajornat que no s’havia pogut jugar per manca de jugadores del Vedruna. Hi han hagut moments emocionants i les nostres jugadores han aprofitat per treballar noves jugades.

Seguim treballant.
Gràcies a les minis.
Panteres amunt, que ja s’acaba la temporada!!!!
🏀💪🖤💛🖤🏀💪

B. Vedruna Palamós — C.B. Blanes

Partit molt emocionant el que va viure el sènior C masculí davant d’un Vedruna Palamós molt dur i encertat

Amb la grada plena de gom a gom i la motivació de l’equip local ja es va deixar entreveure que seria un partit d’alt voltatge. El primer quart va ser una exhibició d’atac per part dels dos equips. Al segon quart, els blanencs van endurir la defensa i van minimitzar els seus recursos en atac i el resultat a la mitja part era de 38 a 37. Al tercer quart, el Vedruna va continuar jugant amb molta duresa defensiva i això va dificultar l’encert per part de les panteres. A l’últim quart, el Blanes va arribar a perdre de 12 punts. Malgrat això, els visitants van aconseguir remuntar i van tenir l’últim tir per forçar la pròrroga, però no va poder ser.

Molts ànims a l’Aleix Capdevila! Tot l’equip desitja que es recuperi ben aviat. Una llàstima que els tres punts que li van cosir al cap no sumessin a l’acta, perquè llavors haguéssim pogut empatar el partit.

T’estimem, company. Som-hi Panteres, endavant Blanes! 🤟🖤💛