C.E. Palamós — C.B. Blanes

Derrota de les nostres panteres en un partit jugat i lluitat des del principi

Durant el primer i segon període l’equip rival sempre a anat per davant en el marcador però les nostres han sabut mantenir-se en el partit i anar ajustant marcador, tot i que ha faltat l’encert a cistella. El tercer període ha sigut per gaudir, les nostres veient que podien han sortit amb molta empenta i ganes, això s’ha vist reflectit amb les jugades, la defensa i sobretot en el marcador ja que s’han arribat a avançar.

Quart període per oblidar, pèrdues de pilota, incertesa en el joc, i les faltes han fet que l’equip contrari és desmarqués fent en cinc minuts un parcial de més de vint punts per cap de les nostres.

Tot i la derrota, plantar cara a les terceres de la classificació diu molt del que es pot aconseguir.

Cal seguir treballant.
Força panteres !!! 💪🏻🏀💛🖤

C.E. Palamós — C.B.U. Lloret

C.E. Palamós — C.B. Blanes

C.E. Palamós — C.B. Blanes

C.E. Palamós — C.B. Bescanó

C.E. Palamós — C.B. Blanes

Últim partit d’aquesta fase davant les primeres classificades i partit dur per les nostres panteres

El rival a dominat la totalitat dels períodes i ha sigut clarament superior. Les nostres jugadores tot i anar per darrera en el marcador han aguantat molt bé els dos primers períodes. A partir d’aquí la cosa ha anat a menys i fins a l’últim període no hem vist l’equip lluitar de nou.

Seguirem treballant per millorar.
Força Blanes i força Panteres!

C.E. Palamós — C.B. Cabrera

C.E. Palamós — U.E.R. Pineda de Mar

C.E. Palamós — C.B. Salt

C.E. Palamós — C.B. Blanes

Jugar deu minuts amb intensitat no dóna per a guanyar un partit de quaranta

Defensa fluixa i poc encert en la finalització que ha permès al Palamós anar al descans amb 44 punts. L’equip del Baix Empordà ha tingut molt encert en el tir exterior i ha realitzat entrades a cistella amb molta facilitat. Segona part amb la mateixa tònica. En l’últim quart i després d’anar 24 punts per sota, hem tingut uns minuts d’encert i més ritme que ens ha permès posar-nos a set punts. Aquesta reacció ha generat dubtes al Palamós però no hem sigut capaços de donar-li continuïtat a la remuntada.

Hem de ser més intensos i constants en el joc. Força Blanes!!🏀🏀