C.B. ADEPAF — C.B. Blanes

Partit per oblidar

Derrota del mini A masculí davant d’un rival que ha estat superior des de l’inici del partit.
Començant el primer període amb un parcial de 16-1, no es preveia un bon final i així ha estat; fins el setè període els nostres no han reaccionat, i han començat a lluitar. Ha faltat concentració i, sobretot, empenta davant d’un marcador desfavorable.

S’han perdut moltes pilotes, sobretot amb passades, la falta d’encert a cistella, falta de jugades en equip i una defensa quasi inexistent ens han dut a la derrota.

Cal seguir treballant, encara hi ha molt camí per fer!!!
Força Panteres!!! 💛🖤

C.B. ADEPAF — C.B. Blanes

Una altra victòria al sac

Gaudir del joc i guanyar és el resultat de la bona compenetració i companyonia del grup. Domini absolut des del primer minut del partit. Tot i la ràpida diferència en el marcador les petites panteres no renuncien al bon joc en equip.

Un altre victòria que serveix per mantenir la bona dinàmica del grup i la ratxa de victòries.

 

 

C.B. ADEPAF — U.E.R. Pineda de Mar

C.B. ADEPAF — C.B. Salt

C.B. ADEPAF — A.E.C.A.M. Malgrat

C.B. ADEPAF — C.E. Palamós

C.B. Albera-Perelada — C.B. Blanes

Superioritat local

Partit ajornat de la primera ronda, a les nostres jugadores els hi ha costat entrar en el partit, fet que han aprofitat les rivals per agafar avantatge. A la segona part les nostres panteres han sortit molt motivades i amb ganes, els resultats han sigut més ajustats i han arribat a guanyar un període però no ha estat suficient i s’han quedat lluny de la victòria.

Cal seguir treballant per millorar. Força Panteres!!

C.B. ADEPAF — C.B. Tona

C.B. ADEPAF — C.B. Blanes

Primer partit del mini A masculí després del descans de Nadal

Semblava que les panteres acusarien la falta de partits però han sortit sense complexes davant d’un rival que, a priori havia de ser superior.

Els dos primers temps el rival ha estat molt més encertat que nosaltres però en cap moment s’ha perdut el ritme del partit, més aviat al contrari. S’ha plantejat un partit en el que hem sabut fer que el rival es trobés incòmode a la pista amb accions molt bones en defensa i tirs de tres que entraven un rere l’altre.

S’ha arribat a l’últim temps amb un avantatge de tres punts i en tres jugades desafortunades per nosaltres han empatat el partit.

S’ha hagut de fer un novè temps de tres minuts en el que el rival ha estat molt més encertat arribant al resultat final.

Les panteres han fet un molt bon joc d’equip, han sabut jugar-li al rival i no s’han rendit en cap moment.
Aquest és el camí, amunt Panteres, amunt Blanes!!! 🏀🏀🏀💛🖤

C.B. ADEPAF — CESET