Sabadell Sud C.B. — Shoppins C.B. Blanes A

Sabadell Sud C.B. — Shoppins C.B. Blanes

Partit complicat contra un dels forts de la categoria

Partit amb intensitat contra un rival físicament superior. Un aprenentatge més, ara cal aprofitar les lliçons i seguir millorant.

Sabadell Sud C.B. — C.B. Blanes

Partit molt intens sobretot físicament

A la primera part han aguantat molt bé, guanyant fins i tot el segon període. Però a la segona part el joc massa intens de les rivals ha superat a les nostres panteres.

Cal seguir treballant i aprenent.

Força Panteres 🏀💛🖤

Treballada victòria a Sabadell

Victòria important avui a Sabadell on hem jugat un partit molt seriós tant en defensa com en atac, encaixant pocs punts sobre tot a la primera part (16-32).

Segona part on el Sabadell ha intentat reduir el nostre avantatge amb pressió a la sortida de pilota i que ha reduït la diferència a vuit punts a manca de sis minuts pel final. A partir d’aquí hem pogut equilibrar el nostre joc davant la pressió local i arribar al final del partit amb un resultat que li pot donar un plus de motivació als jugadors.

Ara descansem dos caps de setmana on esperem recuperar jugadors lesionats i seguir creixent com equip.