Llavaneres Maresme — B. Ateneu Montserrat

Llavaneres Maresme — C.B. Vilassar de Dalt

Llavaneres Maresme — Bisbal Bàsquet

Llavaneres Maresme — F.C. Martinenc

Llavaneres Maresme — C.B. Vilablareix

Llavaneres Maresme — CE La Salle Bonanova

Llavaneres Maresme — CEIGRUP C.B. Blanes

Llavaneres Maresme — Invoport C.B. Blanes A

Poques vegades a l’esport les coses surten a la perfecció però alguna vegada, quan s’ha treballat molt i bé, els astres s’alineen. En el partit viscut pel Cadet A del Blanes a Sant Andreu de Llavaneres les estrelles han format la filera més perfecte que un servidor ha vist mai.

Després de tres jornades de bon joc contra equips menors avui les panteres s’ho jugaven gairebé tot a la dificilíssima pista de l’equip maresmenc i els nostres s’han crescut davant de la dificultat i han fet el seu millor partit. Han manat de principi a fi i no han donat cap opció a un equip que, tot i la qualitat individual de cadascun dels seus jugadors, ha estat anul·lat per un Blanes fort en defensa i inspirat en atac.

Podria pensar, el que no hagi tingut el plaer de veure el partit en directe, que hi ha un punt d’exageració en aquesta crònica però l’acta estesa pels col·legiat corrobora, en aquest cas, la versió del cronista: els selvatans han estat per davant des de l’inici fins al final del partit, dotze punts per sobre al descans, cap alternança en el marcador i victòria final amb un generós 61-78 al lluminós .

I, si meritori ha estat el joc i el resultat, no menys destacable ha sigut l’actitud de la banqueta (han estat tan a dintre del partit com els que estaven a pista) dels entrenadors (encertant-la en cada indicació) i, perquè no dir-ho, d’una afició visitant que ho ha donat tot i ha aconseguit que semblés que els blanencs juguessin a casa.

Queda molta feina per fer i la temporada és llarga però, tot i que pugem a gran velocitat, des d’on som ara no es pot veure el sostre d’aquest equip.

Avui, celebrant el present…força Blanes, força Blanes, força Blanes!!!!

Llavaneres Maresme — C.B. L’Escala

Llavaneres Maresme — SD Espanyol