A.S.F.E. — C.B. Blanes

A.S.F.E. — C.B. Blanes

A.S.F.E. — C.B. Blanes

Partit de tràmit

Amb la permanència assegurada des de la jornada passada ens desplaçàvem a la comarca del Bages per liderar el grup. La primera part ha estat molt igualada, 22-20 i 13-17, amb avantatges curts que l’equip local reduïa amb facilitat. Aquests intervals de bon joc s’han vist reflectits en el tercer quart, 19-25, producte d’una bona defensa i l’encert des de llarga distància (10 triples).

L’últim quart ha estat demolidor per part de l’equip de l’ASFE ajudat per les errades de les nostres panteres al voler sortir de la pressió asfixiant dels locals. A manca de pocs segons per finalitzar el matx estàvem empatats a 78 en l’electrònic. Un triple a les acaballes del temps reglamentari dóna la victòria als locals.

Un final de temporada agònic però amb l’objectiu aconseguit: la propera temporada som equip de primera.

Felicitar a l’equip que durant els últims partits ens han fet gaudir d’un excel·lent joc en equip. Força Blanes, força panteres💛🖤🔝🏀

A.S.F.E. — C.B. Sant Josep Obrer

A.S.F.E. — C.E.B. Sant Jordi

A.S.F.E. — C.B. Blanes

Es repeteix  la mateixa història

L’equip, després de l’aturada per Setmana Santa i haver carregat les piles, ha sortit a competir, i fins a la mitja part ha estat dins del partit, 31-26 a la mitja part. Però el tercer període ha marcat el desenllaç final. El Blanes no ha pogut mantenir el ritme local i el parcial encaixat, 15-4, ja no s’ha pogut recuperar tot i intentar-ho al darrer quart.

Cal seguir treballant per afrontar els dos darrers partits de la temporada.