C.B. Campdevànol — Vila Dental C.B. Blanes

C.B. Campdevànol — Comas Immob. C.B. Blanes B

Tornem-hi !!!!
Després de 3 setmanes sense jugar, les panteres han sortit a per totes.

Des d’un  bon inici, han tret les seves urpes  i han estat per sobre sempre arribant a la mitja part amb un resultat molt igualat de 19-22.
A la segona part hem començat a fer punts i alluyar-nos a l’electrònic, fent unes jugades i passades molt xules finalitzant en cistelles que han fet que guanyéssim el partit amb una diferència de 30 punts.

Avui hem gaudit molt del joc en equip!!!! Teníem moltes ganes de tornar a jugar i s’ha notat.
Continuem així noies !!!! Força Panteres !!!!🖤💛🏀

Victòria inesperada, però merescuda.

Gran victòria de les nostres panteres contra un equip que està a la part alta de la classificació.
Avui s’ho han cregut des del primer minut, fent un gran joc d’equip i fent una molt bona defensa, cosa que ens ha fet carregar de faltes personals, però a la vegada s’ha tingut molt encert a cistella.
Només el primer quart les del Ripollés, han anat davant del marcador.  Partit molt complert en la que totes les jugadores han tingut un bon paper.
A seguir així panteres, que esteu progressant.

Força Panteres 🏀🏀🏀💪

C.B. Campdevànol — Pizzeria El Reno C.B. Blanes B

C.B. Campdevànol — C.B. Blanes B

C.B. Campdevanol — C.B. Blanes

Costa entrar al partit i ho acaben pagant

Les nostres Panteres han entrat al partit molt dormides i això ha marcat l’esdevenir del matx. Ens hem trobat amb un Campdevànol molt regular en totes les facetes del joc, bona defensa, en atac molt de encert a cistella i molta compenetració. Tot això ha fet que s’emportessin el partit sobradament. Tenim l’aprenentatge d’entrar als partits amb molta mes intensitat, i millorar en el tir a cistella.