C.B. Farners — C.B. Blanes

Tornen amb la victòria i el liderat

Tornada a la competició després de tres setmanes sense partits però amb la satisfacció d’ocupar el primer lloc gràcies a la derrota dels taurons de Palamós. L’equip arribava amb baixes i només set jugadors disponibles pel partit, tot i això, la intensitat va ser elevada des de l’inici, i un bon primer quart va col·locar els blanencs 13-22.

En el segon quart els locals van pujar la intensitat però no els va acompanyar l’encert, mitja part 20-29. A la segona part els blanencs van sortir en una no habitual zona 2-1-2 (coneguda com pikachu) per canviar la dinàmica. I va funcionar! Un seguit de bones defenses i transicions van ajudar a trencar el partit a favor de les panteres.

L’últim quart, amb el partit sentenciat i el cansament per part dels dos equips, no va tenir gaire història. Al final 38-70 que permet mantenir el liderat. Felicitar a en Víctor Rivera per la seva gestió com a entrenador i a en Joan Roura pel seu partit de MVP jugant contra el seu poble.

C.B. Farners — C.B. Blanes

Lliçó d’esforç

Abans de començar el partit les nostres Panteres ja l’havien perdut per falta de jugadores. El nivell dels dos equips ha estat igualat. Tot i així ha estat un partit molt emocionant i han jugat amb molta intensitat fins l’últim minut amb només un canvi. Cada dia que passa ens donen una lliçó amb el seu esforç.

Gràcies a la mini.
Amunt Panteres!!!
🏀💪🖤💛🖤
A seguir treballant. 💪

C.B. Farners — C.B. Blanes

Tercer quart fatídic

Les nostres panteres han mostrat una actitud competitiva durant la primera part del matx. Amb una intensa defensa i arribant molt bé a les ajudes, han jugat de tu a tu amb un rival amb més alçada i fortalesa física. Amb els dos primers quarts molt igualats, els dos equips han marxat a la mitja part empatats a 20.

A la represa, els blanencs han sortit amb les idees poc clares i mostrant molt baixa intensitat defensiva encaixant un parcial en contra de 26 a 6. Aquest tercer quart ha marcat la diferència del partit, ja que l’últim quart també ha estat molt renyit però la diferència era massa alta per redreçar el partit.

Nois, hem d’aprendre a competir els 40 minuts. Som-hi panteres!!! 💛🖤🏀

C.B. Farners — C.B. Blanes

Derrota davant un rival superior físicament

Partit on el rival ha dominat pràcticament la totalitat dels períodes en el marcador, gràcies principalment a la superioritat física d’algunes de les seves individualitats.

Malgrat això, l’equip ha anat de menys a més, superant els desajustos defensius que inicialment ha plantejat l’estratègia del rival, sobretot en els serveis de fons. Un cop s’han ajustat les defenses entre rivals i l’anella, s’han anat reduint les diferències inicials.

L’equip, poc a poc, va mostrant millores com les ajudes defensives i el joc col·lectiu a l’hora d’atacar, buscant més passades a companyes lliures. També hi ha hagut bona lectura de la desavantatge física, buscant més tirs exteriors.

Seguim treballant per millorar. Força Panteres!!

C.B. Farners — C.B. Blanes

Derrota contundent dels nostres contra el rival mes fort de la lliga

El Farners va ser molt superior des del primer minut de partit i va aconseguir passar-nos per sobre d’una manera arrasadora. A cada quart, l’equip local anava augmentant la intensitat la qual ens ha ofegat fins a deixar-nos sense idees.

Seguim lluitant!

C.B. Farners — C.B. Blanes

La victòria s’escapa per molt poc

Partit complicat en diferents aspectes. Fins el quart període anaven perdent. Al cinquè remuntada per posar-se a un punt. I finalment hem perdut de quatre punts per algunes errades a prop de cistella, pèrdues de pilota, manca de rebot i treure ràpid de banda, que amb esforç i treball es poden solucionar.

Com sempre felicitar a les jugadores del mini. Seguim sumant Panteres. 💪💪🏀🏀

C.B. Farners — C.B. Blanes

El rival es mostra molt superior

Un Farners molt superior amb un Blanes que lluita fins a l’últim moment. Un partit que, tot i la diferència, va de menys a més.

Els Panteres gaudeixen del joc i cada partit és un aprenentatge.

C.B. Farners — C.B. Blanes

Primer partit de la temporada amb un resultat desfavorable per a les nostres jugadores, que s’han trobat davant d’un rival més experimentat i físicament superior.

Serveixi aquest partit de punt d’inici per posar a prova el nostre propi equip,  per detectar els punts febles i per treballar les mancances en els propers entrenaments.

Iniciem la nova temporada amb il·lusió, ganes de treballar i de créixer com a equip.
Força Panteres! 🏀🏀🏀