B. DRAFT Gramenet — C.B. Blanes A

Victòria de les nostres panteres a la pròrroga

Partit amb un inici on no entraven les primeres cistelles, el joc no s’acabava de definir, però es realitzava una bona defensa. Tot el partit ha estat més o menys igual però les ganes de estar dins del partit han fet que lluitessin fins al final. Les del Draft ens empaten el partit al darrer suspir amb un triple que ens ha obligat a anar a la pròrroga.

Al temps extra les nostres panteres, amb el marcadors igualat, una recuperació de pilota al mig cap quasi al final ha propiciat la cistella de la victòria.

D’infart, a seguir treballant per créixer i no fer patir tant!!! 🏀🖤💛

B. DRAFT Gramenet — C.B. Blanes

Dolorosa derrota

Primer partit després de l’aturada de festes. L’equip continua notant les baixes de les jugadores amb lesions de llarga durada però a això s’ha afegit les baixes temporals per Covid que han afectat i molt a la qualitat dels entrenaments.

Ahir, amb vuit jugadores de l’equip i el suport de dues infantils, l’equip va competir únicament el primer quart. L’apagada mental davant de la primera estirada del rival al marcador va ser de les grans. Sumat al desgast físic per intentar seguir el ritme del DRAFT Gramenet va portar a una baixada de braços que es va traduir en una derrota molt amplia i dolorosa.

Cal prémer les dents i seguir treballant per superar la situació, tot esperant la recuperació de jugadores.

Ànims noies, si algú pot fer-ho sou vosaltres. Força equip!!!