Athlètic Silenc — Pizzeria El Reno C.B. Blanes B

Athlètic Silenc — Tecnocasa C.B. Blanes B

Derrota fora de casa davant un Sils que sempre ha anat per davant en el marcador

Marxem amb la sensació que si haguéssim apretat més, sobretot en defensa, el resultat hagués sigut molt més ajustat. Els dos primers quarts hem estat molt poc encertats i hem arribat a la mitja part havent aconseguit només quinze punts.

La resta del partit hem tingut alguns bons moments, amb més intensitat en defensa i aconseguint algunes bones jugades en atac que han acabat en cistella. Ells però, també han estat més encertats i, per no perdre la costum, ens han clavat varis triples que han fet augmentar la distància en el marcador.

Acabem l’any amb derrota i amb la impressió que haguéssim pogut fer més.

Per això mateix seguirem treballant de valent com fins ara i, de ben segur tornarem a gaudir de noves victòries.
Som un equip i junts ho aconseguirem!

Bones festes a tots!
Força panteres!💪🖤💛🖤

Derrota per un punt en un partit que hem controlat en tot moment, excepte en el TERCER quart

Quan en un partit que té quatre períodes i en un d’ells et fan un parcial de 17-2 és probable que al final el perdis.

Hem començat bé el partit i concentrats. Al final del segon període guanyàvem de nou punts. Però… ha arribat el fatídic tercer quart. Hem sortit mig adormits i ells, en canvi amb molta intensitat. Perdíem pilotes, estàvem desconcentrats i per rematar-ho ells ens han clavat tres triples seguits.

Val a dir però, que no ens hem donat per vençuts i hem lluitat fins al final. Al quart període hem sabut remuntar i hem estat a punt de guanyar. Un triple a pocs segons del final per part de l’equip contrari (per cert, el mateix jugador que ens havia clavat els tres triples abans), ha impedit que ens enduguéssim la victòria.

Es veu alguna millora en l’equip. La pilota ha circulat amb més fluïdesa i exceptuant el tercer període, s’ha notat més intensitat en els nostres jugadors.

A seguir treballant i de ben segur l’esforç en els entrenaments anirà donant els seus fruits.

Athlètic Silenc — C.B. Blanes

Gran victòria de les nostres petites panteres

Ha sigut un partit molt emocionant on em pogut veure una remuntada a partir de la segona meitat. Cada vegada més equip i es nota.