C.J.E. Terrassa — C.B. Blanes A

C.J.E. Terrassa — C.B. Blanes A

Desconnexió

Partit disputat a les set i mitja de tarda de diumenge a Terrassa que s’inicia amb una actitud de les nostres jugadores mig activa, cosa que aprofita el rival per agafar avantatge de començament per les nostres errades de cara a cistella, però sembla que la defensa la tenim activa i anem recuperant pilotes i plantem cara arribant quasi a igualar el marcador. Primer i segon quart de lluita sense encert a cistella però realitzant bon joc.

Al tercer i quart períodes vam semblar un altre equip. Les de Terrassa anaven amb tota la seva energia i la nostra havia decaigut. La intensitat de les vallessanes i l’encert ha fet que les nostres perdessin moltes pilotes fàcils, treien de banda, passades fàcils… no arribant a tirar a cistella i si s’arribava es fallava. En fi, un caos de segona part on fins i tot l’entrenadora ha quedat derrotada.

S’ha de seguir treballant per créixer… i podem noies… ho sabeu… la vostre afició confia en vosaltres!!!

Força Panteres!!! 💪🏼💛🖤🏀

C.J.E. Terrassa — C.B. Blanes

Volen però no poden

Partit del nostre cadet B femení diumenge a les nou del matí després d’un un partit intens dissabte a la tarda. Tot i així, inici del matx amb prou igualat. Anem perdent el control del mateix al llarg del segon temps contra un equip del nostre nivell. Descontrol en les passades i precipitació en el joc que originen moltes pèrdues de pilota i fan que no tinguem un atac consistent.

Tercer temps amb la mateixa dinàmica. Poques arribades a cistella amb errades en tirs fàcils i rebot inexistent, tant en defensa com en atac per arribar a un final de partit sense més comentaris.

A seguir treballant que hi ha molta feina a fer.