C.B. Torelló — C.B. Blanes B

El resultat no reflecteix el treball fet durant part del partit

Primer i segon període on les nostres han fet un bon treball en defensa i atac,això s’ha vist en el marcador guanyant el segon període, 14-19, escurçant les diferències i arribant a la mitja part tant sols tres punts per sota.

Al tornar de la mitja part l’equip rival ha sortit amb força i un parcial de 23-7, amb molt encert en els triples ha deixat tocat l’equip. El desànim juntament amb el cansament que s’ha anat acumulant han fet la resta, fent impossible escurçar les diferències.

Tot i la derrota ha sigut un partit de bones sensacions.

Cal seguir treballant així i endavant.
Força panteres !!! 💪🏻🏀🖤💛

C.B. Torelló — C.B. Blanes

S’escapa el partit al darrer quart

Partit amb molta igualtat durant els quaranta minuts. Bona defensa del Blanes amb un tercer quart molt bó on ens hem posat per davant al marcador però en l’últim quart les nostres errades i l’encert del contrari han girat el marcador.

A seguir treballant.
Força Blanes 💛🖤💛🏀🏀

C.B. Torelló — CESET

C.B. Torelló — C.B. Vilablareix

C.B. Torelló — C.B. Tona

C.B. Torelló — B.C. Fontajau

C.B. Torelló — C.B. Banyoles

C.B. Torelló — C.E. Vilafant

C.B. Torelló — C.B. Blanes

Al final noten el cansament

Partit que es plantejava difícil per falta de jugadores. La manca d’encert de cara a cistella i de rotació a la banqueta, fan que anem durant tot el partit a remolc. Tot i així, a manca de 5 minuts per acabar el partit, anem per davant al marcador, però el cansament va fer que les rivals tinguessin tirs fàcils que acabarien en cistella. Un parcial de 13-2, fa que finalment el partit se l’emportin les de Torelló.

Partit amb sis jugadores sèniors, dues sots-25 i una júnior. Agrair l’ajuda de l’Ana, la Núria i la Laura.

Seguirem treballant!🖤💛🏀

C.B. Torelló — C.B. L’Escala