B.C. Torroella — Inst. Oftalm. Felip C.B. Blanes C

El partit de bàsquet entre el BC Torroella i el CB Blanes va ser una lluita intensa des del principi fins al final. Els dos equips van mostrar un gran nivell de competència i determinació. El Torroella va començar fort i va mantenir-se competint amb determinació, però les panteres van demostrar la seva superioritat amb un joc més consistent i eficaç.

Els locals van intentar mantenir-se al capdavant, però el Blanes va respondre amb una defensa sòlida i una ofensiva implacable. Malgrat els esforços del Torroella per frenar-los, el Blanes va aconseguir mantenir una distància constant en el marcador fins al final del partit.

Ara toca centrar-se en els nous enfrontaments i intentar quedar el màxim d’amunt possible en aquesta segona fase. Som-hi Blanes, endavant Panteres! 💪🏼

Partit intens el viscut a Torroella el diumenge tarda. Els dos equips han jugat un partit frec a frec que s’ha resolt als últims minuts de l’últim quart. Gràcies a tres triples decisius i una bona zona, el Blanes ha aconseguit distanciar-se i endur-se una victòria més que treballada.

Ara a pensar ens els últims partits d’aquesta primera fase per quedar el més amunt possible. 💪🏼💪🏼🖤💛

B.C. Torroella — T21 Instal.-Cafe’M C.B. Blanes B

B.C. Torroella — C.B. Blanes

Partit fluix dels nostres amb merescuda victòria del Torroella

Els dos equips han sortit adormits en els primers períodes. A l’acabar el segon quart havíem aconseguit només tres punts. Al tercer període hem remuntat el marcador i semblava que la dinàmica canviaria. Però mica en mica ens han anat superant en tot. Ens ha faltat molta més intensitat en defensa, hem perdut moltes pilotes i hem estat poc encertats a cistella.

Com a aspecte positiu en aquest partit destacar que hem millorat el tant per cent de tirs lliures encertats. En general no hem fet un bon partit i ara toca treballar per millorar les nostres mancances.

“Has de ser capaç d’acceptar els fracassos per poder millorar” (Lebron James).

Ànims equip, a seguir creixent i de ben segur arribaran noves victòries!

Bones festes a tothom!
Força Blanes i força panteres! 🏀💛🖤💛

B.C. Torroella — C.B. Blanes C

Evolucionem i millorem lentament

Continuem sense trobar posicions clares de tir, perdent moltes pilotes, sense comunicació, però cada partit serveix i ajuda per a poder rectificar i millorar durant els entrenaments.

El que sí que hem de dir és que estem molt orgullosos de les nostres panteres, pel respecte que tenen a aquest esport i a l’equip contrari, cosa que no podem dir a la inversa. Avui hem deixat clar que no permetrem faltes de respecte per part de ningú.

Juguem per créixer!! Força PANTERES!

B.C. Torroella — Comas Immob. C.B. Blanes

Partit complicat del pre-infantil B femení a Torroella

Derrota de les blanenques on hi han hagut moltes desconnexions en defensa i falta d’encert en atac. Els dos primers quarts hem sortit adormides i això ha condicionat tot el partit. Falta seguir competint durant els quaranta minuts de partit i estar concentrades en totes les situacions del matx.

Seguim treballant i aprenent juntes
Força Panteres 💪🏼🏀🖤💛

Un partit complert porta a la victòria

Bon partit de les panteres, molt concentrats i amb bona pressió defensiva. Hem dominat el rebot tant en atac com en defensa. Un bon treball d’equip amb molt bona circulació en atac i també ajuts en defensa.

Tot i el resultat final, ha estat un partit competit. Molt bona feina panteres!

Fàcil triomf

Victòria desfogada del nostre equip infantil femení davant d’un adversari que no va tenir cap oportunitat en el partit disputat amb les nostres. Des d’un primer moment va començar l’avantatge al marcador i no va haver-hi treva per les de Torroella malgrat que ho van intentar. Tot van ser passades encertades i cistelles precises.

Felicitats Panteres continueu amb aquesta tònica!! ❤️🏀💪🏻

Inicien la segona volta amb derrota però amb bona actitud davant la fortalesa física del rival

Una primera part amb bones accions ofensives i defensives. S’ha circulat bé la pilota mostrant una dinàmica força positiva, tot i que ens ha faltat tancar el rebot. Hem arribat a mitja part, guanyant, 11-13, el segon quart. El desgast físic ha començat a veure’s reflectit en el ritme de l’equip blanenc. Les pèrdues de pilota i les llacunes defensives han permès a l’equip local distanciar-se en el marcador. Agrair a l’Arnau, entrenador del mini groc, que avui ha portat l’equip. Nois aquesta és la línia de treball i a pensar en el pròxim partit.