B.C. Torroella — C.B. Blanes

Un partit complert porta a la victòria

Bon partit de les panteres, molt concentrats i amb bona pressió defensiva. Hem dominat el rebot tant en atac com en defensa. Un bon treball d’equip amb molt bona circulació en atac i també ajuts en defensa.

Tot i el resultat final, ha estat un partit competit. Molt bona feina panteres!

B.C. Torroella — C.B. Blanes

Fàcil triomf

Victòria desfogada del nostre equip infantil femení davant d’un adversari que no va tenir cap oportunitat en el partit disputat amb les nostres. Des d’un primer moment va començar l’avantatge al marcador i no va haver-hi treva per les de Torroella malgrat que ho van intentar. Tot van ser passades encertades i cistelles precises.

Felicitats Panteres continueu amb aquesta tònica!! ❤️🏀💪🏻

B.C. Torroella — C.B. Blanes

Inicien la segona volta amb derrota però amb bona actitud davant la fortalesa física del rival

Una primera part amb bones accions ofensives i defensives. S’ha circulat bé la pilota mostrant una dinàmica força positiva, tot i que ens ha faltat tancar el rebot. Hem arribat a mitja part, guanyant, 11-13, el segon quart. El desgast físic ha començat a veure’s reflectit en el ritme de l’equip blanenc. Les pèrdues de pilota i les llacunes defensives han permès a l’equip local distanciar-se en el marcador. Agrair a l’Arnau, entrenador del mini groc, que avui ha portat l’equip. Nois aquesta és la línia de treball i a pensar en el pròxim partit.

Força Panteres 🖤💛🏀💪

B.C. Torroella — C.B. Blanes

El Torroella es mostra molt superior

Derrota davant d’un rival fort de la part alta de la classificació i en una pista petita que no ens ha ajudat massa.
Les nostres jugadores han sortit amb molt bona actitud i això els ha permès aconseguir un primer període més ajustat. A partir d’aquí les jugadores del Torroella han sigut molt superiors.

Seguirem treballant per millorar!
Juguem per créixer! FORÇA PANTERES!