B.C. Torroella — Inst. Oftalm. Felip C.B. Blanes C

B.C. Torroella — T21 Instal.-Cafe’M C.B. Blanes B

B.C. Torroella — C.B. Blanes

B.C. Torroella — C.B. Blanes

Partit fluix dels nostres amb merescuda victòria del Torroella

Els dos equips han sortit adormits en els primers períodes. A l’acabar el segon quart havíem aconseguit només tres punts. Al tercer període hem remuntat el marcador i semblava que la dinàmica canviaria. Però mica en mica ens han anat superant en tot. Ens ha faltat molta més intensitat en defensa, hem perdut moltes pilotes i hem estat poc encertats a cistella.

Com a aspecte positiu en aquest partit destacar que hem millorat el tant per cent de tirs lliures encertats. En general no hem fet un bon partit i ara toca treballar per millorar les nostres mancances.

“Has de ser capaç d’acceptar els fracassos per poder millorar” (Lebron James).

Ànims equip, a seguir creixent i de ben segur arribaran noves victòries!

Bones festes a tothom!
Força Blanes i força panteres! 🏀💛🖤💛

B.C. Torroella — C.B. Blanes C

Evolucionem i millorem lentament

Continuem sense trobar posicions clares de tir, perdent moltes pilotes, sense comunicació, però cada partit serveix i ajuda per a poder rectificar i millorar durant els entrenaments.

El que sí que hem de dir és que estem molt orgullosos de les nostres panteres, pel respecte que tenen a aquest esport i a l’equip contrari, cosa que no podem dir a la inversa. Avui hem deixat clar que no permetrem faltes de respecte per part de ningú.

Juguem per créixer!! Força PANTERES!

B.C. Torroella — Comas Immob. C.B. Blanes

Partit complicat del pre-infantil B femení a Torroella

Derrota de les blanenques on hi han hagut moltes desconnexions en defensa i falta d’encert en atac. Els dos primers quarts hem sortit adormides i això ha condicionat tot el partit. Falta seguir competint durant els quaranta minuts de partit i estar concentrades en totes les situacions del matx.

Seguim treballant i aprenent juntes
Força Panteres 💪🏼🏀🖤💛

B.C. Torroella — C.B. Blanes

Un partit complert porta a la victòria

Bon partit de les panteres, molt concentrats i amb bona pressió defensiva. Hem dominat el rebot tant en atac com en defensa. Un bon treball d’equip amb molt bona circulació en atac i també ajuts en defensa.

Tot i el resultat final, ha estat un partit competit. Molt bona feina panteres!

B.C. Torroella — C.B. Blanes

Fàcil triomf

Victòria desfogada del nostre equip infantil femení davant d’un adversari que no va tenir cap oportunitat en el partit disputat amb les nostres. Des d’un primer moment va començar l’avantatge al marcador i no va haver-hi treva per les de Torroella malgrat que ho van intentar. Tot van ser passades encertades i cistelles precises.

Felicitats Panteres continueu amb aquesta tònica!! ❤️🏀💪🏻

B.C. Torroella — C.B. Blanes

Inicien la segona volta amb derrota però amb bona actitud davant la fortalesa física del rival

Una primera part amb bones accions ofensives i defensives. S’ha circulat bé la pilota mostrant una dinàmica força positiva, tot i que ens ha faltat tancar el rebot. Hem arribat a mitja part, guanyant, 11-13, el segon quart. El desgast físic ha començat a veure’s reflectit en el ritme de l’equip blanenc. Les pèrdues de pilota i les llacunes defensives han permès a l’equip local distanciar-se en el marcador. Agrair a l’Arnau, entrenador del mini groc, que avui ha portat l’equip. Nois aquesta és la línia de treball i a pensar en el pròxim partit.

Força Panteres 🖤💛🏀💪

B.C. Torroella — C.B. Blanes

El Torroella es mostra molt superior

Derrota davant d’un rival fort de la part alta de la classificació i en una pista petita que no ens ha ajudat massa.
Les nostres jugadores han sortit amb molt bona actitud i això els ha permès aconseguir un primer període més ajustat. A partir d’aquí les jugadores del Torroella han sigut molt superiors.

Seguirem treballant per millorar!
Juguem per créixer! FORÇA PANTERES!