Nou Caulés — Shoppins C.B. Blanes

Nou Caulés — Invoport C.B. Blanes

Nou Caulés — Shoppins C.B. Blanes A

Nou Caulés — C.B. Blanes

Bona segona part

Partit que ha anat de menys a més, que ha començat amb dubtes i certa falta de confiança i a remolc del ritme que marcava el rival, com ha passat ja en altres ocasions. No ha estat fins passada la mitja part que les blanenques han augmentat el ritme, fent una bona pressió i sortides ràpides al contraatac, quan han demostrat la seva superioritat a pista imposant el seu joc.

Important victòria per seguir millorant.
Agrair l’ajuda de les jugadores del cadet A, Alba i Laia, per la seva ajuda en aquesta jornada 🖤💛

 

Nou Caulés — C.B. Blanes

Vibrant partit sense premi final

Partit molt disputat a la pista d’un equip superior al nostre. Després d’estar tota la primera part a remolc en el marcador s’ha pogut veure una gran reacció per part de les nostres petites panteres, que no han deixat de creure en les nostres opcions de victòria.

Tot i la derrota s’ha d’estar molt orgullós de la feina feta fins ara. Aquest es el camí a seguir.

Força petites panteres!!! 💪🏀

Nou Caulés — C.B. Blanes

S’imposen al darrer quart

Com sol ser habitual, ens ha costat entrar en el partit i jugar el nostre joc, per aquest motiu la major part del temps el marcador ha estat molt igualat, amb una lleugera avantatge sempre per les blanenques. En aquesta ocasió ens ha penalitzat l’atac desordenat i la falta d’encert sota cistella, així com en els tirs lliures. D’altra banda, quan hem estat capaces d’augmentar un punt el nivell de intensitat del joc i l’agressivitat defensiva, hem anul·lat pràcticament l’arribada a cistella del rival.

La manca d’hores d’entrenament durant la setmana per les variades circumstàncies de les jugadores ens obligarà a fer un esforç extra per estar al nivell de la competició, s’ha de seguir treballant! 🏀🏀🏀