Nou Caulés — C.B. Blanes

En un emocionant confrontament a la pista del Nou Caulés, el Club Bàsquet Blanes s’ imposa amb determinació amb un marcador final de 56-63.
Des de l’inici del partit, l’equip visitant mostra un domini sòlid en tots els quarts, demostrant les ganes de guanyar després de quatre derrotes consecutives.

El primer quart destaca per la intensitat defensiva dels dos equips, però són els Blanencs qui aconsegueixen imposar el seu ritme, prenent la davantera amb una sèrie de jugades ben executades. L’ habilitat en els llançaments de llarga distància i la cohesió a la pista permeten a les Panteres tancar el primer període amb avantatge.

A mesura que avançava el partit, el Nou Caulés intenta respondre al domini visitant, desplegant un joc agressiu i buscant oportunitats per retallar el desavantatge a l’electrònic. No obstant això, la defensa sòlida del Club Bàsquet Blanes i la seva capacitat per aprofitar els errors de l’oponent mantenen el seu avantatge al llarg del partit .

El tercer quart és testimoni d’un esforç notable per part de l’equip local per revertir la situació. Amb una ofensiva renovada i una defensa més sòlida, aconsegueixen apropar-se al marcador, generant expectació entre els aficionats presents al pavelló. Però , els nostres es mantenen ferms i resisteixen a la pressió, assegurant el seu lideratge.

A mesura que el temps s’esgota en l’últim quart, el Nou Caulés intensifica els seus esforços en un últim intent per canviar el curs del partit. Tot i aconseguir reduir l’escletxa , el temps no està del seu costat. Els nostres juguen amb calma els minuts finals, assegurant la seva quarta victòria amb un marcador final de 56-63.

L’enfrotament entre el Nou Caulés i el Club Bàsquet Blanes és un partit emocionant disputat de tu a tu, dels que agrada veure.
Necessitàvem aquesta victòria per agafar confiança. Enhorabona equip!!!

Bona segona part

Partit que ha anat de menys a més, que ha començat amb dubtes i certa falta de confiança i a remolc del ritme que marcava el rival, com ha passat ja en altres ocasions. No ha estat fins passada la mitja part que les blanenques han augmentat el ritme, fent una bona pressió i sortides ràpides al contraatac, quan han demostrat la seva superioritat a pista imposant el seu joc.

Important victòria per seguir millorant.
Agrair l’ajuda de les jugadores del cadet A, Alba i Laia, per la seva ajuda en aquesta jornada 🖤💛

Vibrant partit sense premi final

Partit molt disputat a la pista d’un equip superior al nostre. Després d’estar tota la primera part a remolc en el marcador s’ha pogut veure una gran reacció per part de les nostres petites panteres, que no han deixat de creure en les nostres opcions de victòria.

Tot i la derrota s’ha d’estar molt orgullós de la feina feta fins ara. Aquest es el camí a seguir.

Força petites panteres!!! 💪🏀

S’imposen al darrer quart

Com sol ser habitual, ens ha costat entrar en el partit i jugar el nostre joc, per aquest motiu la major part del temps el marcador ha estat molt igualat, amb una lleugera avantatge sempre per les blanenques. En aquesta ocasió ens ha penalitzat l’atac desordenat i la falta d’encert sota cistella, així com en els tirs lliures. D’altra banda, quan hem estat capaces d’augmentar un punt el nivell de intensitat del joc i l’agressivitat defensiva, hem anul·lat pràcticament l’arribada a cistella del rival.

La manca d’hores d’entrenament durant la setmana per les variades circumstàncies de les jugadores ens obligarà a fer un esforç extra per estar al nivell de la competició, s’ha de seguir treballant! 🏀🏀🏀