C.B. Vilablareix — C.B. L’Escala

C.B. Vilablareix — C.E. Vilafant

C.B. Vilablareix — C.B. Blanes

Oportunitat perduda

Partit molt ajustat contra les líders de la categoria, on en tot moment la pressió del contrincant, la falta d’encert i la no captura de rebots no ens han ajudat per poder acabar de trencar el resultat i posar-nos per davant al final del partit.

No ha faltat intensitat però si ritme.
Seguirem treballant💪🏻🏀

C.B. Vilablareix — B.C. Fontajau

C.B. Vilablareix — C.B. Blanes

La intensitat defensiva dona una nova victòria

Després de l’eufòria de setmana anterior, on es va derrotar el líder invicte, tocava seguir amb al dinàmica positiva i no va ser fàcil. El Vilablareix va sortir amb molta empenta, movent bé la pilota i anotant des de fora, aconseguint un avantatge d’onze punts al final del primer quart (26-15). A partir del segon quart l’equip va estrènyer més la defensa, pujant les línies de pressió i acabant amb bàsquets fàcils, això va permetre capgirar el resultat amb un parcial de 3-23, que deixava el marcador en un 29-38 al descans.

La bona tendència es va poder mantenir durant la segona part, consolidant l’avantatge aconseguit i gaudint d’un final còmode. Al final 57-69 i victòria per les panteres.

Un altre cop el percentatge en tirs lliures ens queda com a espina clavada, hem de seguir millorant en aquest aspecte ja que ens pot passar factura en el futur.

Som-hi Blanes, endavant panteres! 🖤💛🔥

 

C.B. Vilablareix — CESET

C.B. Vilablareix — C.B. Tona

C.B. Vilablareix — C.B. Torelló

C.B. Vilablareix — C.B. Quart

C.B. Vilablareix — C.B. Banyoles