C.B. Vilablareix — GEIEG

C.B. Vilablareix — Inst. Oftalm. Felip C.B. Blanes C

Partit que ha començat amb bones sensacions per part de les nostres panteres i que han permès posar-se per davant del marcador. Tot i la bona arrancada, els locals s’han activat i a la mitja part els blanencs només guanyaven per dos punts. A la represa les panteres han sortit molt endollats en defensa i això ha permès establir un joc ràpid i efectiu en atac que ha anat obrint el marcador fins al resultat final.

Molt satisfets d’aquesta segona fase, acabant líders de grup i amb molt bones sensacions. Esperem que el proper curs les nostres panteres més veteranes segueixin donant guerra com fins ara. Sempre panteres, endavant Blanes! 🖤💛

C.B. Vilablareix — C.E. Diagonal Mar

C.B. Vilablareix — Vila Dental C.B. Blanes

Més que per la victòria avui ens sentim orgullosos de les mini panteres perquè s’han deixat la pell, han suat la samarreta i han fet jugades en equip molt ben treballades.

Avui han sigut autèntiques PANTERES, no era fàcil aquest partit, i han lluitat molt.

Felicitar-les a totes i animar-les a seguir així. També avui volem donar tot el nostre suport a la Laia, que s’ha lesionat en una jugada lluitant per recuperar una pilota.

Molts ànims i moltes gràcies a totes.
💪💪💪💪💛🖤🏀

C.B. Vilablareix — Shoppins C.B. Blanes A

Després de tres derrotes, avui hem aconseguit la primera victòria de la segona fase en un bon partit a Vilablareix.

De bon començament ens hem vist superiors físicament i això ens ha fet anar a la pressió amb convicció, robar pilotes i poder córrer en molts trams del partit.

El primer quart ha estat de tanteig però a partir del segon hem anat agafant avantatge i l’hem mantingut fins al final gràcies a que no hem perdut la intensitat i la concentració en el joc.

Tots els jugadors han sumat i marxen cap a casa amb bones sensacions i amb l’autoestima una mica més alta per afrontar els següents partits.

Seguim creixent! 🏀🖤💛

C.B. Vilablareix — U.E. Claret

C.B. Vilablareix — Bisbal Bàsquet

C.B. Vilablareix — C.B. L’Escala

C.B. Vilablareix — Invoport C.B. Blanes B

C.B. Vilablareix — F.C. Martinenc