Resultats de la jornada

Tots els resultats, resum i fotos dels partits dels equips federats del club d'aquest cap de setmana.

Sènior A masculí

C.B. TONA: 80
C.B. BLANES: 64

Un nefast primer quart els condemna a la derrota

Mala sortida de l’equip, 13-2, que al primer quart ha encaixat un 25-10 que ha marcat la resta del partit. Els tres quarts següents han estat igualat però les sensacions a pista mai han sigut bones i en cap moment s’ha vist que es pogués recuperar terreny.

Cal analitzar d’aquest dos primers partits amb resultats negatius per treballar i intentar corregir errors.

Sènior  FEMENÍ

C.B. BLANES: 45
B.C. FONTAJAU: 49

Estrena amb derrota

El primer equip femení que va arribar al descans amb el marcador igualat, 24-24, es complica el partit al tercer quart amb un parcial de 11-17 i no és capaç de reaccionar en el temps restant. Poques idees i poc ritme de joc que s’ha d’anar millorant amb treball i constància als entrenaments.

Sènior B masculí

C.B. SANT NARCÍS: 69
C.B. BLANES: 71

Treballada victòria a Girona

Segona victòria de lliga aconseguida després d’un apassionant partit contra un bon Sant Narcís a casa seva.
La gran intensitat ha estat un dels factors claus que ens ha portat a guanyar el match.
Hem sabut mantenir el cap fred en els moments més complicats, i una enorme actitud de l’equip ens ha servit per capgirar les situacions més complicades.
Gran treball de l’equip que surt reforçat i serveix per agafar confiança pels següents partits.

Seguim sumant!💛🖤

Sènior C masculí

C.E. PALAMÓS: 66
C.B. BLANES: 54

Primera derrota

Partit molt travat per part dels blanencs. Els jugadors del Palamós van sortir amb molta intensitat i això els va permetre agafar les regnes del partit. La pressió a tot el camp més l’encert i el rebot ofensiu donaven vida als locals.

El Blanes no es van trobar còmode en gairebé tot el partit i va patir a l’hora d’organitzar els atacs i consolidar-se en defensa. Tot i així al descans la diferència en el marcador només era d’onze punts.

Al tercer quan el Palamós va seguir castigant i el Blanes no va saber reaccionar fins al quart quart on van aconseguir remuntar setze punts, però va ser insuficients per donar-li la volta al marcador.

Ara toca centrar-se amb el proper partit i seguir treballant. Força Blanes 🖤💛

SOTS-25 masculí

C.E. CALDES DE MALAVELLA: 96
C.B. BLANES: 68

Millora insuficient

Partit difícil el que han jugats els nostres nois davant un Caldes experimentat. Tot i així, han estat jugant fins al final i no s’han rendit pas. Poc a poc van agafant ritme i, sobretot i el més important, es van coneixent més.

Força panteres! 💪🏀

SOTS-25 FEMENÍ

U.A. TOSSA: 28

Estrena amb victòria

Ens estrenem a casa amb marcador favorable per les nostres jugadores, tot i que ens ha faltat mentalitat guanyadora i una actitud més ambiciosa davant del joc rival. No ha estat fins entrada la segona part que hem fet un canvi, augmentant la velocitat a la pista, sent les nostres les que marcaven el ritme i agafant l’avantatge al marcador que ens ha permès endur-nos la victòria.

S’ha de continuar treballant! 🏀🏀🏀

JÚNIOR A masculí

MARESME BOET MATARÓ 3 V.: 77
C.B. BLANES: 60

Derrota a Mataró

Derrota en el segon partit de competició amb una primera part equilibrada amb petites avantatges del Mataró i amb un percentatge d’encert espectacular per part dels locals. Tercer quart on el nostre equip ha baixat el ritme i la concentració, moment en que ens han agafat una avantatge de 20 punts que ja no ens ha permès disputar el partit. Destacar l’alt encert del Mataró durant tot el partit que no hem estat capaços de contrarestar. L’equip ha donat la cara fins al final.

Seguim treballant que això tot just comença. Força Blanes!! 🏀💪🏻

JÚNIOR A FEMENÍ

C.B. BLANES: 90
C.B. SAPS: 36

Segon partit de la lliga i segona victòria

Ens ha costat entrar en el partit, tot i anar sempre davant en el marcador i fent una primera part dolenta. Després del descans s’ha jugat molt millor i hem sigut més intenses.

Seguim sumant i treballant 💛🖤

JÚNIOR B masculí

CEEB TORDERA: 72
C.B. BLANES: 74

Primera victòria de la temporada

Partit molt intens on tots dos equips han sortit amb molta força i amb ganes de guanyar.
Durant els tres primers quarts, el resultat anava molt igualat acabant sempre amb avantatge del Tordera.

Als últims minuts del darrer quart el Blanes, tot i portar un desavantatge de nou punts, ha tret la força de les panteres portant el marcador a uns agònics tres punts d’avantatge a dos segons pel final, i amb pilota pel Tordera des del seu camp. La pressió dels nostres ha evitat el tir a cistella i VICTÒRIA!!

Es nota l’evolució de l’equip i des de la grada hem pogut gaudir d’un bon partit.
Força Blanes, força Panteres!!!

JÚNIOR B FEMENÍ

C.B. BLANES: 34
LIMA-HORTA: 73

Finalment s’imposa la superioritat visitant

Segon partit de lliga. Les nostres jugadores han ofert un primer quart molt intens davant un rival superior físicament.
Han demostrat la feina feta en els entrenaments i la lluita constant en tot el partit.
Molt bona actitud i esperem trobar ben aviat el triomf esperat.

Seguim treballant per créixer. Força Blanes 🏀💛🖤

CADET masculí

CEEB TORDERA: 66
C.B. BLANES: 48

Bona sortida dels nostres que amb una bona pressió i dos triples convertits pràcticament consecutius vam dominar el primer període (9-19). En el segon quart l’equip contrari ha sortit amb més intensitat i en un tres i no res ens va igualar el marcador (32-30).

A l’inici del tercer període no hem estat capaços de mantenir el ritme tant alt que estàvem imposant i la concentració ha baixat, i això el rival ho ha aprofitat per anar-se en el marcador fins al resultat final.

De ben segur traurem bones sensacions per seguir millorant.
Força Panteres!!

CADET A FEMENÍ

C.B. BLANES: 83
ESCOLÀPIES FIGUERES: 58

Segon partit de la temporada i segona victòria

Les nostres panteres han estat per davant en tot moment en un partit que ha semblat controlat des del principi.
Tot i les errades en passades i el no control del rebot defensiu que l’equip contrari han aprofitat, la feina feta en els entrenaments va donant els seus fruits.

Endavant panteres !!! 💪🏻🏀🖤💛

CADET B FEMENÍ

J.E. TERRASSAS: 58

Victòria per insistència i fe

Partit molt intens, molt igualat fins al tercer quart, a on ens han agafat un avantatge de deu punts. El treball en defensa i l’encert a cistella ha fet que es tornes a igualar. Darrer quart d’infart en el qual hem aconseguit la victòria amb una jugada final als últims segons del partit.

🧡🖤🏀 Força panteres… seguim treballant per seguir en aquesta línia.

INFANTIL masculí

SESE: 49
C.B. BLANES: 67

Bona victòria a Barcelona

Ha tocat picar molta pedra al camp del SESE per doblegar un rival batallador en una pista asfixiant per l’alta humitat ambiental. Victòria treballada a base d’intensitat defensiva, i uns últims  cinc minuts de partit on el Blanes s’ha desenganxat en el marcador definitivament.

INFANTIL FEMENÍ

C.B. BLANES: 58
C.B.U. LLORET: 8

Molt superiors

Primer partit de lliga i primera victòria davant un equip que ha lluitat molt, però en el que les nostres Panteres han estat superiors en tots els aspectes del joc.

Destacar la gran intensitat i pressió que han exercit durant tot el partit on s’ha demostrat la bona compenetració que tenen com equip. S’està veient una evolució molt favorable tant en el joc com en l’actitud de totes les jugadores.

Força Panteres 🏀🏀🏀💪💛🖤

PRE-INFANTIL masculí

BÀSQUET ARBÚCIES: 32
C.B. BLANES: 66

Bon partit a Arbúcies

Avui gran partit de les panteres. Comencen a automatitzar mecanismes, bona defensa i molt bona actitud. Cal millorar el llançament, però a mesura que entrenin milloraran. Tots els quarts han estat guanyats, tot i que algun amb baixa puntuació. Comencen a donar fruit la intensitat en els entrenaments, i la motivació per millorar. Encara queda molta feina, però s’està fent bon camí.

PRE-INFANTIL FEMENÍ

C.B. BLANES: 39
C.B. BESCANÓ: 42

Bona imatge de l’equip

Bones sensacions per ser el primer partit, han treballat molt, tot i que les jugadores són de dos grups diferents han sabut cohesionar-se. Durant el partit el Bescanó s’ha avançat, però hem pogut recuperar-nos, anant molt ajustades al marcador. Finalment no ha pogut ser tot i intentar-ho fins el final.

Molt bon partit. Poc a poc i pas a pas. 💪💪🏀🏀

MINI A masculí

CEEB TORDERA: 21

Aquest equip te molta gana

Primer partit del mini A masculí. Tenien moltes ganes de començar la competició per poder posar en pràctica de manera molt més seriosa tot el que han après durant aquests mesos de preparació.

Ens hem trobat un rival inferior però que en cap moment ha abaixat els braços.

Les panteres han jugat un partit seriós amb molts encerts tant en atac, trenant molt bones jugades, com en defensa, recuperant i anticipant-se molt bé; es nota que ja es consideren equip i que es comencen a conèixer, cosa que els permet llegir les jugades i saber a on està situat cada company. Tot i això, saben que la temporada és molt llarga i que han de continuar treballant per poder competir, aprendre i passar-s’ho bé.

Endavant Blanes, seguim! 💛🖤

MINI A FEMENÍ

C.B. BLANES: 53
B.C. FONTAJAU: 25

Primer partit de lliga amb victòria per les blanenques

A la primera part han sortit al terreny de joc pressionant a l’equip contrari amb jugades ràpides i un bon contraatac que en ocasions no acabaven en encert a cistella.
A la segona meitat del partit han baixat la intensitat del joc amb algunes errades en defensa, però tot i que en algun quart han anat per sota han sabut sobreposar-se i lluitar cada pilota.

Força Panteres! 💪🏻🏀🖤💛

MINI B masculí

C.B. SANT HILARI: 44

Bona estrena tot i la derrota

Partit molt igualat. En el últim quart l’equip contrari marca la diferència amb dos triples i es queda amb el partit. Bones jugades en atac, algunes distraccions en defensa i un esperit de lluita fins el final.

MINI B FEMENÍ

C.B. BLANES: 17
C.B. FARNERS: 67

S’entrenen en la competició

Inici de competició amb derrota de les nostres petites Panteres. Malgrat tot s’ha vist una progressió important en el seu joc i no han deixat de lluitar en tot el partit, amb aquesta actitud i ganes segur que ben aviat veurem resultats.

Toca continuar jugant per seguir creixent. Endavant Panteres!

MINI C masculí

BÀSQUET ARBÚCIES: 64
C.B. BLANES: 27

Benvinguts a la competició

Avui inici de temporada i gran partit dels nostres petits. Tot i que han perdut, ens han demostrat que són unes autèntiques panteres lluitant cada pilota i jugant amb moltes ganes.

Cada partit aniran aprenent mes i millorant tot i que la força ja la tenen 💪.

Força petites panteres!!!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.