Competició: C.C. Sots-25 Fem. – Grup 1

C.B. Blanes — CESET

Victòria des de la defensa

Jornada amb victòria per les nostres sots-25 en un molt bon partit en què les jugadores blanenques han sortit amb una defensa molt agressiva que ha dificultat molt l’arribada a cistella del CESET i ha impedit l’anotació del rival, amb un parcial a la mitja part de 16-4.

Malgrat la gran actitud defensiva no hem sabut treure rendiment de l’atac i s’han produït molts errors sota cistella, aconseguint un gran percentatge dels punts del marcador en el rebot ofensiu.

Seguim treballant 💛🖤

 

 

Nou Caulés — C.B. Blanes

Bona segona part

Partit que ha anat de menys a més, que ha començat amb dubtes i certa falta de confiança i a remolc del ritme que marcava el rival, com ha passat ja en altres ocasions. No ha estat fins passada la mitja part que les blanenques han augmentat el ritme, fent una bona pressió i sortides ràpides al contraatac, quan han demostrat la seva superioritat a pista imposant el seu joc.

Important victòria per seguir millorant.
Agrair l’ajuda de les jugadores del cadet A, Alba i Laia, per la seva ajuda en aquesta jornada 🖤💛

 

C.B. Blanes — Escolàpies Figueres

Aguanten fins a la mitja part

Bon partit de les nostres jugadores fins la mitja part, ofensivament ben organitzades, bones finalitzacions i una defensa molt activa, arribant amb un resultat 26-30 que ens mantenia dins del matx i que va generar cert nerviosisme a les files de les Escolàpies. A partir del tercer període el rival ha sortit a per totes, mostrant la seva cara més agressiva, i nosaltres hem començat a acusar el cansament físic, encadenant errors i pèrdues de pilotes, que ens ha distanciat definitivament de la lluita per una victòria.

Agrair una jornada més l’ajuda de la Juno.

🖤💛🖤💛

C.B. Blanes — C.E. Onyar

Victòria amb patiment

Partit que ha anat clarament de més a menys per les blanenques, que han dominat l’inici, però que mica en mica han anat cedint terreny a un rival que comptava amb una banqueta de només cinc jugadores, però que han plantat cara, avançant-se inclús en el marcador en alguna de les parts.

Victòria amb regust de derrota perquè es podria haver fet més. S’han de buscar les energies necessàries per continuar treballant i millorant.

Força Panteres! 💛🖤

CESET — C.B. Blanes

La manca de rotació passa factura

Nova jornada amb l’equip minvat per les baixes, les 7 jugadores disponibles han disputat un partit molt ajustat, frec a frec fins la meitat del tercer període. A partir d’aquí el cansament ha començat a fer acte de presència, que juntament amb els errors defensius i les males decisions en atac han passat factura i ens han tret l’opció a la victòria.

Malgrat els contratemps continuem lluitant
💛🖤💛🖤

C.B. Blanes — C.E. Palamós

Desbordades

La jornada d’aquest cap de setmana sabíem que seria de les més complicades, per trobar-nos davant d’un rival molt dur, ràpid i efectiu, que al primer període ens ha encaixat un parcial 9-31, la majoria dels punts des de la línia de tres punts.

Una defensa tova i arribar tard a les ajudes ha deixat fer a les palamosines sense gaires complicacions, amb accions de contraatac que no hem pogut frenar i ens ha descol·locat durant algunes fases del partit.

Al tercer i quart temps hem mostrat una millor versió tant en defensa com en atac i hem frenat una mica l’escalada de punts de la primera meitat.

Continuem treballant.
Agrair l’ajuda de la Juno per contrarestar les nostres baixes
🖤💛🖤💛

C.B. La Vall d’en Bas — C.B. Blanes

Segueix la bona ratxa

Nova victòria de les nostres sots 25 en un partit que ha estat força igualat fins la tercera part, amb una bona defensa de les blanenques, però poc encert a sota cistella i errors en les passades i pèrdues de pilota que no han permès un marcador més gran.

Continuem provant noves jugades i treballant per millorar com a equip.

Agrair l’ajuda de la Laia i la Juno per ajudar a suplir les diferents baixes que pateix l’equip.
💛🖤💛🖤