Competició: C.C. Júnior Masc. Nivell A – Fase Final – Grup 3

C.B. Blanes — U.E. La Cellera – Amer – Les Planes

Derrota ajustada en l’últim partit del júnior B aquesta temporada i emoció fins a les acaballes del partit

Igualtat en tres quartes parts del matx (10-11,16-16 i11-10) demostrant un bon joc en atac, circulant bé la pilota però amb debilitats defensives, oferint masses facilitats per arribar a cistella a l’equip contrari.

Les dues últimes jugades han marcat el desenllaç del partit, 13-17, i el resultat final.

Hem estat un equip que l’exigència de la categoria ha estat un repte per a nosaltres i, tot i no tenir els resultats esperats, hem crescut com a conjunt.

Força panteres💛🖤🏀

B.C. Fontajau — C.B. Blanes

El resultat no reflecteix la intensitat del partit i el joc dels nostres jugadors

Hem estat molt actius en defensa i en les ajudes defensives. Ofensivament ens ha faltat encert, arribàvem amb bones jugades a cistella errant la seva finalització. Ens ha costat entrar en el partit, 11-3 al primer quart, però quan ho hem fet hem estat competitius, 31-19, 48-34. L’últim quart hem defallit pels nostres propis errors i l’equip local s’ha aprofitat per ampliar la diferència en l’electrònic arribant al 76-49 final.

Força panteres🖤💛🏀

U.E. La Cellera – Amer – Les Planes — C.B. Blanes

Un mal inici marca la resta del partit

Hem tingut sempre opcions en el partit però en ha mancat organització en el joc. Joc irregular del nostre júnior B masculí, que tot i la derrota ha mostrat una faceta lluitadora, no donant per perduda cap pilota en el matx. Al primer quart, 20-9, han sortit cohibits i amb les idees poc clares. El segon quart ha estat de domini blanenc, 11-15, amb encerts des de qualsevol posició. El tercer i el quart, 17-8 i 11-10 respectivament, han mostrat unes panteres que volien però no podien superar el joc local.

Toca seguir treballant 🖤💛🏀

C.B. Blanes — B.C. Fontajau

Reprèn la fase final de la seva categoria amb una contundent derrota davant l’equip de Fontajau

L’equip gironí ha agafat les regnes del partit des de bon inici, dominant el marcador amb escreix en tots els quarts. Hem treballat tota la setmana per trencar la pressió a tota la pista que el Fontajau està acostumat a realitzar i ho hem aconseguit. Però ens hem despreocupat en defensa, tot sumant-li que hem estat molt tous en lluitar pel rebot tant defensivament com ofensivament.