Competició: C.C. Júnior Fem. 1r. Any - Segona Fase - Grup 5

C.B. Blanes — M. BOET Mataró 3 V.

Derrota per dos punts que serveix per assolir la primera posició a la segona fase

Inici de partit amb molts nervis per les ganes d’assolir una victòria més davant la nostra afició. Errades davant cistella no habituals en les jugadores que han impossibilitat distanciar-se en el marcador. Partit molt igualat amb la importància del partit i finalitzar la temporada amb un ple de victòries en aquesta fase.

No ha estat fins el segon i tercer quart on les jugadores han millorat en el joc. Final d’infart on a falta de pocs minuts el resultat era d’empat a 39. Oportunitat de guanyar en els últims segons però per manca d’encert no ha pogut ser.

S’escapa el partit, gran actitud de l’equip en una lliga interterritorial molt difícil per elles i encara així s’ha lluitat fins l’últim segon en tots els partits.

Molt bona feina per part dels entrenadors i jugadores demostrant que si volen poden guanyar en pistes molt difícils.

Moltes felicitats a tots per la temporada que heu fet.
Força Panteres i Força Blanes continueu treballant per créixer.
💛🖤🏀

C.B. Cornellà — C.B. Blanes

Nova victòria en aquesta fase de grups

L’equip sense fer un gran joc ha anat de menys a més. Rival incòmode que en moments ens han superat en rebots importants.
A partir del segon quart el joc ha anat millorant acabant la mitja part 16-30.

Moltes baixes en l’equip que aquest cop ha estat recolzat per la participació en la victòria de l’Helena i la Mar del Cadet B, moltes gràcies.

A la segona part millora en el joc i encert a cistella, assolint una diferència important al marcador.
Felicitats. Ara només quedar finalitzar aquesta lliga amb un ple davant el rival més fort del grup, Mataró.

Som-hi que ho aconseguireu. Força Blanes 🏀💛🖤

C.B. Blanes — C.B. Lleida

Victòria treballada

Inici de partit molt enredat, amb errades continuades i mala col·locació en la pista. Amb les rotacions i a mesura que passaven els minuts s’han corregit els errors oferint millores en el joc.

Encara no arribant a fer bones jugades, les finalitzacions han permès poder distanciar-se en el marcador en el tercer quart de quinze punts.

Últim quart més controlat i més intens amb un parcial de 24-7, aconseguint la victòria per trenta-dos punts de diferència en un partit que, en teoria, hauria d’haver estat menys complicat. Importantíssima victòria que referma el bon treball en els entrenaments.

Gràcies Berta i Ainhoa del cadet que han donat un cop de mà important. Força Panteres i Força Blanes 🏀🖤💛

C.B. Lleida — C.B. Blanes

Victòria

Per fi ha arribat la victòria que buscaven i es mereixien des de fa temps. Primer partit de la segona fase on les jugadores han ofert un gran nivell. Concentrades des de l’inici han demostrat que volien la victòria.

Bona pressió, bons contraatacs, bona defensa, recuperacions de pilota, defineix el gran treball fet.
Molt bona feina d’equip, continueu així perquè pugueu aconseguir més victòries en aquesta fase.