Competició: C.T. Infantil Fem. Promoció - Fase Prèvia - Grup 2

C.B. Blanes — C.B. Vilobí

Dominen el partit de principi a fi

Últim partit de la primera fase, en el que comptàvem amb algunes baixes a l’equip i, tot així, s’ha pogut resoldre amb el recolzament d’algunes jugadores del pre-infantil que han jugat a un nivell molt alt i que han sabut estar a la alçada del partit, guanyant tots els quarts arribant a tancar el marcador.

Ara toca preparar bé la fase final en la que ens esperen partits, potser més complicats però que s’afrontaran amb il·lusió i ganes de superar-nos.

Fem club. Som Panteres!!!! 🏀💛🖤
Força Panteres💪 🏀🏀🏀

C.B. Vilobí — C.B. Blanes

Huracà blanenc

Partit molt desigual entre les ja campiones de la primera fase i un Vilobí amb molta entrega, però que no han pogut fer res davant de les nostres Panteres.

Partit de tràmit que ens ha servit per seguir practicant la pressió a tota la pista i el tir a cistella.
Força Panteres💪 🏀🏀🏀

C.B. Blanes — U.E. La Cellera – Amer – Les Planes

Gran victòria contra un molt bon rival que va anar per davant en el marcador tot el partit

Les nostres panteres van sortir molt dormides en un dels partits més importants d’aquesta fase i en la que l’equip contrari va entrar molt bé, amb molt bon encert a cistella des de bon començament, arribant a la mitja part amb un avantatge de 19 a 31. A partir d’aquí les nostres panteres van reaccionar amb una pressió molt alta i amb molta més intensitat, que va fer que l’equip contrari li fos més difícil fer cistelles, tot això, junt amb un millor encert de tir de les nostres, ha fet que la victòria caigués del nostre costat en un final d’infart.

Victoria important i molt treballada. Felicitats Panteres.

Força Panteres💪 🏀🏀🏀

C.B.U. Lloret — C.B. Blanes

Partit plàcid a Lloret

Les locals van lluitar amb molta intensitat i van voler treure avantatge d’un terreny de joc més petit que les pistes de Blanes, però on les nostres jugadores, malgrat no sentir-se còmodes van saber adaptar-se. En el moment en que van veure que es distanciaven al marcador, lluny de relaxar-se, van saber aprofitar el moment per posar en pràctica part de les tècniques que els hi han ensenyat en els entrenaments, sobretot buscar el tir lliurat.

Es treu molt bona valoració d’aquest partit perquè s’han pogut posar en practica els aprenentatges en els entrenaments dins del camp de joc amb un rival de veritat.

Molt bona feina💪🏻. Força Panteres 🖤💛🏀

U.E. La Cellera – Amer – Les Planes — C.B. Blanes

La ganes de guanyar resulten determinants

Ha sigut un partit molt igualat des del primer minut. Si que hem de destacar que les notres panteres han sortit a la pista amb moltes ganes de victòria i en tot moment no han donat temps al relaxament. A les grades s’ha viscut el partit amb emoció ja que en qualsevol moment podia donar-se volta el marcador. Les nostres contrincants no ens ho han posat fàcil i han estat pressionant en atac durant tot el partit. Tot i així les nostres han estat concentrades i compenetrades en tot moment fent que el partit quedés amb el marcador a favor nostre.

A destacar la progressió i la lluita dins de la pista de totes les nostres jugadores. Seguiu treballant amb aquesta dinàmica!!

Força Panteres💪 🏀🏀🏀

C.B. Blanes — C.B.U. Lloret

Molt superiors

Primer partit de lliga i primera victòria davant un equip que ha lluitat molt, però en el que les nostres Panteres han estat superiors en tots els aspectes del joc.

Destacar la gran intensitat i pressió que han exercit durant tot el partit on s’ha demostrat la bona compenetració que tenen com equip. S’està veient una evolució molt favorable tant en el joc com en l’actitud de totes les jugadores.

Força Panteres 🏀🏀🏀💪💛🖤