Competició: C.T. Pre-Infantil Masc. - Fase Prèvia - Grup 3

C.B. Blanes — C.B.U. Lloret

Recital blanenc

No tinc paraules per expressar el que s’ha viscut avui. Les panteres molt concentrades, es jugaven la primera plaça. Han jugat, lluitat i convençut. Felicitar als 15 jugadors que ho han fet possible. La cistella final demostra la feina feta i el tarannà de l’equip. Esforç fins a l’últim segon.

Bravo equip i cos tècnic, el millor partit que han fet aquestes panteres. Aprenem jugant💪

C.B. Blanes — Bàsquet Girona

L’equip continua fort

Les panteres han començat com l’ambient, feia molt fred. Tot i això el primer parcial ha estat favorable. Els tres parcials següents han estat repartits, el tercer +17 i el quart 2-18.

El Girona ha fet un partit molt més concentrat i amb més intensitat. Això ha fet que el marcador hagi estat molt ajustat. La segona part ha estat similar, el Girona s’acostava i les panteres tornaven a posar-se entre 3 i 5 punt per sobre. Val a dir que s’han vist molt bones jugades per part dels dos equips, els automatismes dels nostres comencen a funcionar. La línia continua ascendent i amb l’equip connectat. El proper cap de setmana ens juguem el primer lloc davant del Lloret.

Som-hi panteres!

C.B. Blanes — Bàsquet Arbúcies

Bon partit des de l’inici fins el final

La primera part ha estat marcada per les errades en el tir i sota cistella. Les darreres tres parts han estat molt bones en aquest aspecte, bona defensa i poques errades en el llançament i sota l’anella.

Es comencen a fer jugades elaborades, ajudes en defensa i bones sortides de la pressió. Continuem així.

C.B.U. Lloret — C.B. Blanes

El Lloret trenca el partit als dos darrers períodes

Derrota de les panteres tot i el bon inici de partit. Un primer temps molt bó amb intensitat defensiva i bon atac donava una bona avantatge al nostre pre-infantil en les dues primeres parts. A partir de la tercera el Lloret ha començat a remuntar. No estaven fins els nostres en els llançaments ni en les passades.

Tres parts seguides amb molt poca anotació han fet que a falta de dues parts anéssim sis punts per sota. Les dues darreres parts han estat una exhibició del Lloret en defensa i contraatac.

Tot i el resultat final, ha estat un partit molt igualat. Cal recordar que els partits són de 40 minuts i cal concentració i esforç.

Bàsquet Girona — C.B. Blanes

Partidàs a Girona

És realment increïble el que estan fent aquests entrenadors amb l’equip. Motivació, implicació, defensa, ajudes…partit molt intens fins el final.

Quatre parts per cada equip. Començava la darrera part amb un punt per sobre les panteres, i ho han fet perfecte. Tots els jugadors implicats. La foto d’equip mostra l’alegria no només de la victòria, també del plaer d’haver gaudit i suat durant tot el partit.

Felicitats místers💪

Bàsquet Arbúcies — C.B. Blanes

Bon partit a Arbúcies

Avui gran partit de les panteres. Comencen a automatitzar mecanismes, bona defensa i molt bona actitud. Cal millorar el llançament, però a mesura que entrenin milloraran. Tots els quarts han estat guanyats, tot i que algun amb baixa puntuació. Comencen a donar fruit la intensitat en els entrenaments, i la motivació per millorar. Encara queda molta feina, però s’està fent bon camí.