Competició: C.T. Pre-Infantil Fem. - Fase Prèvia - Grup 3

C.B. Farners — C.B. Blanes

La victòria s’escapa per molt poc

Partit complicat en diferents aspectes. Fins el quart període anaven perdent. Al cinquè remuntada per posar-se a un punt. I finalment hem perdut de quatre punts per algunes errades a prop de cistella, pèrdues de pilota, manca de rebot i treure ràpid de banda, que amb esforç i treball es poden solucionar.

Com sempre felicitar a les jugadores del mini. Seguim sumant Panteres. 💪💪🏀🏀

C.B. Bescanó — C.B. Blanes

Lluiten fins els final

Partit difícil amb un primer període igualat. A partir del segon període ens han anat pel davant de vuit a deu punts. Al tercer hem jugat amb només quatre jugadores per lesió d’una jugadora. La resta dels períodes s’ha treballat molt, corregint errors i intentant molts tirs que no han entrat a cistella.

Agrair a les jugadores del mini el seu treball. Finalment no s’ha aconseguit la victòria però les nostres panteres són unes lluitadores que en cap moment s’han rendit.

Força Panteres. Seguirem sumant.🏀🏀

C.B. Blanes — C.B. Farners

Segon partit i victòria

Molt bon segon partit. Hi ha hagut uns períodes més intensos que d’altres, tot i que anàvem guanyant de 20 punts, els hi ha faltat poc per enxampar-nos.

Després, poc a poc, hem anant corregint diferents errades i finalment hem guanyat amb el suport de les jugadores del mini.

Seguint sumant. Olé Panteres. 💪💪🏀🏀

C.B. Blanes — C.B. Bescanó

Bona imatge de l’equip

Bones sensacions per ser el primer partit, han treballat molt, tot i que les jugadores són de dos grups diferents han sabut cohesionar-se. Durant el partit el Bescanó s’ha avançat, però hem pogut recuperar-nos, anant molt ajustades al marcador. Finalment no ha pogut ser tot i intentar-ho fins el final.

Molt bon partit. Poc a poc i pas a pas. 💪💪🏀🏀