Competició: C.T. Mini Fem. Nivell B - Fase Prèvia - Grup 1

C.E. Palamós — C.B. Blanes

Últim partit d’aquesta fase davant les primeres classificades i partit dur per les nostres panteres

El rival a dominat la totalitat dels períodes i ha sigut clarament superior. Les nostres jugadores tot i anar per darrera en el marcador han aguantat molt bé els dos primers períodes. A partir d’aquí la cosa ha anat a menys i fins a l’últim període no hem vist l’equip lluitar de nou.

Seguirem treballant per millorar.
Força Blanes i força Panteres!

C.B. Blanes — C.E. Caldes de Malavella

Gran victòria de les nostres panteres

Després d’un primer període no massa favorable, hem pogut gaudir d’un joc molt intens i un bon treball defensiu del nostre equip. Mica en mica anem evolucionant!

Juguem per créixer. Endavant Panteres!

C.B. Blanes — B.C. Torroella

Clara derrota

Derrota de les nostres Panteres davant un rival superior i amb un joc intens. Les nostres jugadores han lluitat i treballat però els ha costat entrar en el partit i s’han vist superades. Cal seguir treballant.

Juguem per créixer. Endavant Panteres!

C.B.U. Lloret — C.B. Blanes

Victòria de les nostres Panteres

Partit molt igualat, tot i guanyar ens ha faltat intensitat i encert a cistella. No ens podem relaxar, cal seguir treballant.

Juguem per créixer. Força Panteres!

C.B. Blanes — Vedruna Girona

Derrota de les nostres panteres

Després d’un primer període on ens hem avançat en el marcador, les nostres jugadores s’han relaxat i els hi ha costat tornar a entrar en el partit. Mica en mica la cosa ha anat a millor però no ha sigut suficient.

Cal seguir treballant per millorar. Força Panteres!!

C.B. Blanes — C.B. Albera-Perelada

Partit molt lluitat de principi a fi

Les nostres jugadores han mostrat un gran treball durant tot el partit, aconseguint ser superiors en alguns períodes i en d’altres l’encert no ens ha acompanyat. Tot i la derrota ens quedem amb l’esforç i creixement de les nostres panteres.

Cal seguir treballant per millorar. Força Panteres!!

C.B. Albera-Perelada — C.B. Blanes

Superioritat local

Partit ajornat de la primera ronda, a les nostres jugadores els hi ha costat entrar en el partit, fet que han aprofitat les rivals per agafar avantatge. A la segona part les nostres panteres han sortit molt motivades i amb ganes, els resultats han sigut més ajustats i han arribat a guanyar un període però no ha estat suficient i s’han quedat lluny de la victòria.

Cal seguir treballant per millorar. Força Panteres!!

Bisbal Bàsquet — C.B. Blanes

Segueixen aprenent

Tot i el resultat, les nostres panteres s’emporten la victòria per alineació indeguda de l’equip rival.
Seguim treballant per millorar. Força Panteres!!

C.B. Farners — C.B. Blanes

Derrota davant un rival superior físicament

Partit on el rival ha dominat pràcticament la totalitat dels períodes en el marcador, gràcies principalment a la superioritat física d’algunes de les seves individualitats.

Malgrat això, l’equip ha anat de menys a més, superant els desajustos defensius que inicialment ha plantejat l’estratègia del rival, sobretot en els serveis de fons. Un cop s’han ajustat les defenses entre rivals i l’anella, s’han anat reduint les diferències inicials.

L’equip, poc a poc, va mostrant millores com les ajudes defensives i el joc col·lectiu a l’hora d’atacar, buscant més passades a companyes lliures. També hi ha hagut bona lectura de la desavantatge física, buscant més tirs exteriors.

Seguim treballant per millorar. Força Panteres!!

C.B. Blanes — C.E. Palamós

Derrota davant les primeres classificades

Partit dur de principi a fi. A la primera part tot i anar per darrera al marcador hem vist les nostres jugadores amb un bon joc i una bona actitud que ha permès un resultat més ajustat.

A la segona part pel contrari les nostres panteres han sortit desbordades i superades pel rival.

Cal seguir treballant i aprenent.
FORÇA PANTERES!