Competició: Lliga Catalana Bàsquet – Copa 2a D – B 2021-22

Specials C.B.V. Montornés — C.E. El Vilar-C.B. Blanes

Derrota contra els campions de lliga

Ens jugàvem la lliga en el darrer partit contra un equip molt superior i hem aconseguit competit de tu a tu durant tot l’encontre, en el que s’ha anat alternant els avantatges per un i altre. Al final, la seva joventut i resistència s’han imposat en un final ajustat.

Molt orgullosos de l’esforç i resultats dels nois i noies durant tota la temporada, en la que han aconseguit un més que merescut segon lloc!!!

 

Encert Panteres — C.E. El Vilar-C.B. Blanes

Surt creu en un partit ajustat fins al final

Partit on les nostres panteres van agafar la iniciativa al marcador durant el primer quart. Durant el segon i tercer quart, tot i semblar que havíem de dominar, no acabaven de sortit les coses i el rival sense fer un gran joc, fent honor al nom, amb millor encert que el nostre equip, mica en mica, van retallar diferència, capgirant el marcador i agafant un petit marge de sis punts.

En un últim quart on les nostres panteres van tirar d’orgull i geni es van acostar al marcador, fins al punt de gaudir de dos tirs lliures per empatar o guanyar el partit en l’últim segon, però aquesta vegada ens vam quedar a les portes.