Competició: Mini B masculí

Shoppins C.B. Blanes B — C.B. Roses

Sempre positius!!!

Partit en ascens on s’han vist millores en el joc d’equip i algunes d’individuals. Equip en creixement positiu i de millora. Hem gaudit en veure’ls jugar i sobretot l’alegria i unió entre tot l’equip.

#JuguemPerCréixer
#SomPanteres 🏀🖤💛

C.B.U. Lloret — Shoppins C.B. Blanes B

Partit complicat per la clara superioritat del Lloret

Hem començat adormits i de seguida s’ha vist que costaria molt posar-nos al seu nivell. Tot i això, hem competit millor els últims períodes i ajudats per un major encert, s’ha vist un equip més sencer i com sempre, amb aspectes positius a destacar que van sumant en el joc.

Seguim sumant minuts i creixent per afrontar els propers reptes.

Som-hi! 🖤💛🏀

Shoppins C.B. Blanes B — La Salle Palamós

Un altre partit amb una clara diferència entre els dos equips

Seguim veient coses positives a cada partit que reflecteixen la bona dinàmica d’entrenaments que està duent l’equip. Aprenem en cada partit i en cada entrenament i ens preparem per poder competir bé contra equips de nivell similar al nostre.

Seguim creixent! 💛🖤

C.B. Cristinenc — Shoppins C.B. Blanes B

S’estrenen!

És cert que en aquestes edats el resultat no és el més important i que, com diu la nostra samarreta, “juguem per crèixer”. Però l’alegria que han viscut avui els nostres panteres ha estat immensa. No només perquè han aconseguit la primera victòria sinó per com ho han fet. Se’ls ha vist divertir-se jugant en un partit apretat, amb alternances al marcador. Davant d’un equip de nivell similar, cada jugador ha aportat en les diferents facetes del joc i tots s’han sentit importants.

Avui han tingut l’oportunitat de reflectir a la pista algunes de les coses que es treballen durant la setmana i marxen cap casa amb la moral ben alta i llestos per afrontar nous reptes.

Seguim! 💛🖤

Shoppins C.B. Blanes B — C.B. Hostalric

Partit sense història pel que fa al marcador

Des de les primeres jugades s’ha vist una diferència molt gran entre els dos equips. Passats els primers minuts de joc, ja es podia palpar una decaiguda en la moral dels nostres jugadors, que veien com una vegada i una altra no podien completar una jugada en atac i rebien punts fàcilment en defensa. Poc a poc s’han anat refent i han recuperat l’ànim tot i que la dinàmica del partit era la mateixa.

Moltes dificultats en atac i feblesa en defensa. Partit dur però que ens servirà per seguir creixent individualment i com equip.
Seguim! 💛🖤