Temporada: 2023-24

B.C. Fontajau — GLB C.B. Blanes A

*ENCALLADES A L’ÚLTIM QUART*

Després d’un començament fluix i cometent moltes faltes personals, cosa que van aprofitar les gironines per fer marcador. Es va començar a jugar molt bé a bàsquet en el segon i tercer quart, cosa que ens va permetre anar al capdavant en el marcador i ens feia pensar que la victòria vindria cap a casa.
Però un últim quart per oblidar, en el qual només vam fer 5 punts, va fer que el partit es decantés en els últims minuts cap a les jugadores de Fontajau.
Des de les grades s’aprecia que s’està fent molt bona feina en els entrenaments, les veiem fortes, concentrades i bastant compenetrades i el més important les veiem gaudir jugant a bàsquet.
Ens quedem en qué si volem podem, que és la frase que més hem utilizat i que ens ha de servir per anar creixent com a equip.

A seguir treballant.
Força Panteres!! 🏀🏀🏀💪.

C.E. Palamós — Inst. Oftalm. Felip C.B. Blanes C

Partit ascendent de les panteres per endur-se una nova victòria. El nostre sènior C jugava, una vegada més, en una pista que ha visitat molts cops i contra un rival força conegut. El partit va començar d’allò més encallat i cap dels dos equips trobava l’encert necessari per agafar distància al marcador. Malgrat això, els blanencs van anar agafant confiança i, de mica en mica, les cistelles van anar entrant, marxant al descans guanyant d’un sol punt. A la represa, les panteres ja van sortir endollades i van sotmetre al rival, agafant una renda en el marcador que ja no deixarien anar fins al final. El Sènior C tanca l’any 2023 amb uns resultats a dins i fora de la pista més que favorables i amb ganes de segur donant guerra. Ara, tocar descansar i gaudir del tan esperat sopar de Nadal.

Som-hi Blanes, endavant Panteres!