Temporada: 2023-24

C.B. Blanes B — U.A. Tossa

Partit fluix de les nostres jugadores on, en un principi, haurien d’haver estat molt més superiors a les de Tossa. Últim partit contra les últimes de la categoria. Han començat el partit sense ganes, amb manca d’encert en el tir, el rebot i en cistelles de finalització fàcils.

Però poc a poc han començat a encarrilar el partit, posant en pràctica jugades preparades durant els entrenaments. Han vist que sempre han de sortir amb ganes, juguin contra qui juguin, que s’han de comunicar entre elles i gaudir del temps que juguen juntes.

Bon estiu a totes!

#JuguemPerCréixer
#SomPanteres🏀🖤💛

Comas Immob. C.B. Blanes B — C.B. Salt

Avui jugàvem contra les líders i que han guanyat tot, menys un partit.

Pintava un partit difícil i així ha estat, tot i això les panteres han jugat un súper partidàs.

Una mala sortida després del descans ha fet que les de Salt agafessin una diferència de 15 punts que tot i que les nostres ho han intentat, no ha estat possible tornar-se a apropar al marcador.

Acomiadem aquesta temporada molt contentes per tot el que han après i el canvi que han donat des de l’inici i donar les gràcies a les entrenadores.

C.B. ADEPAF — Pizzeria El Reno C.B. Blanes B

L’últim partit de l’eliminatòria ha estat la mostra de la consolidació de totes les derrotes durant la lliga.

Dissabte tots els petits panteres van brillar, demostrant el que han après durant aquests mesos i que la intensitat, encara que pugui desequilibrar, no desmotiva. En defensa, l’equip ha après a posicionar-se bé, a tenir les cames actives i posar les mans en el moment oportú per tallar passades i recuperar pilotes. A sortir a l’ajuda, a recuperar l’home i a blocar l’accés a cistella. Malauradament, l’Adepaf tenia bon dia a la línia de tres i la barrera no va servir per evitar el patiment a la grada.

Però l’esperança, aquella disciplina que mai s’ha de perdre, va romandre fins al final. I cada atac del Blanes, que trobava forats amb imaginació, jugava a tallar i passar, es feia gran a sota cistella i s’atrevia, (s’atrevia molt!) en veure que els canells estaven fins, feia vibrar les cordes vocals de l’afició concentrada a la ciutat daliniana. Impressionant el partit i impressionant l’evolució de tots i cada un dels jugadors. Increïble la capacitat dels entrenadors de polir aquests petits diamants en brut, gràcies per la feinada! Quin privilegi ha estat veure i sentir tot aquest creixement com a equip. Enhorabona i felicitats, us mereixeu gaudir i celebrar l’èxit d’una temporada daurada! L’any que ve més, buscàrem un diccionari de sinònims per continuar narrant el vostre progrés!

Amunt Panteres!