C.B. Blanes vs Basket Almeda

Júnior masculí
vs
02/09/2018
Resultat: 75 - 103

Informe del partit

Nova derrota en l’últim partit de la fase per preferent

El júnior masculí planta cara fins a la mitja part a un altre rival superior

Tot i que el resultat final ha estat molt clar pel Basket Almeda, el marcador en acabar els quaranta minuts de joc no reflecteix el transcurs del partit, on s’ha plantat cara fins a la mitja part, 38-50, guanyant fins hi tot el primer quart, 18-16.

A partir d’aquí, una mala sortida al tercer quart, sumat al cansament físic i a les lesions dels dos bases de l’equip han minvat l’esforç dels nostres jugadors i s’ha arrivat al final del partit 27 punts per sota.

Però no hi ha que buscar excuses, els tres rivals de la fase per assolir la categoria preferent estan un nivell per sobre del nostre equip, i no només en físic i en joc. A nivell de grup, de bàsquet col·lectiu i a nivell mental la diferència també és evident.

La experiència ha estat molt positiva per situar al nostre equip, per saber on està. Tot i les tres derrotes, cal felicitar al cos tècnic i als jugadors per aquests dies de bàsquet preferent, i encoratjar-los a treballar per reduïr la diferència de nivell i poder competir de tu a tu amb aquests equips, cosa que encara no estem en condicions de fer.