Competició: C.C. Primera Categoria Masc. – 2a. Fase – Grup 10

A.S.F.E. — C.B. Blanes

Partit de tràmit

Amb la permanència assegurada des de la jornada passada ens desplaçàvem a la comarca del Bages per liderar el grup. La primera part ha estat molt igualada, 22-20 i 13-17, amb avantatges curts que l’equip local reduïa amb facilitat. Aquests intervals de bon joc s’han vist reflectits en el tercer quart, 19-25, producte d’una bona defensa i l’encert des de llarga distància (10 triples).

L’últim quart ha estat demolidor per part de l’equip de l’ASFE ajudat per les errades de les nostres panteres al voler sortir de la pressió asfixiant dels locals. A manca de pocs segons per finalitzar el matx estàvem empatats a 78 en l’electrònic. Un triple a les acaballes del temps reglamentari dóna la victòria als locals.

Un final de temporada agònic però amb l’objectiu aconseguit: la propera temporada som equip de primera.

Felicitar a l’equip que durant els últims partits ens han fet gaudir d’un excel·lent joc en equip. Força Blanes, força panteres💛🖤🔝🏀

C.B. Sant Josep Obrer — C.B. Blanes

Dos minuts de joc vertiginós consoliden una important victòria

Ens desplaçàvem a L’Hospitalet amb un objectiu primordial, guanyar i superar el bàsquet average del partit d’anada a casa. Les nostres panteres sortien a la pista conscienciades de la importància de la victòria. L’equip local no ens ho ha posat planer contrarestant sempre el nostre joc. En els dos primers quarts els dos equips han marcat molt bé el seu territori i el sistema de joc que volien emprar 23-16 i 7-23. El gran treball en equip dels nostres jugadors, defensivament actius i ofensivament repartint joc per trobar cistelles efectives, ha estat la clau.

El tercer quart se’ns ha travat, 21-11, i el Sant Josep Obrer s’ha engrandit superant-nos en l’electrònic de cinc al principi de l’últim quart. La reacció dels nostres ha estat vertiginosa amb un parcial de 16-30. En dos minuts elèctrics hem capgirat el marcador i hem descol·locat el joc local, sense poder reaccionar a l’efectivitat des de la llarga distància dels nostres homes. Hem encarat definitivament el partit deixant a l’equip local sense cap mena de possibilitat d’emportar-se la victòria.

Gràcies al públic que tant des de la grada com des de casa ens ha donat suport. Tots som Blanes🖤💛💪🏀.

C.B. Blanes — C.E.B. Sant Jordi

Donen la volta a la truita i passen de cuers a líders del grup

El partit d’avui era clau per les aspiracions del nostre primer equip masculí en la fase de permanència. Les nostres panteres han jugat un molt bon partit davant un equip que no ha baixat la intensitat del seu joc en cap moment. Primera part amb una anotació molt alta a l’electrònic per part dels dos combinats 28-24 i 21-19. Reflectia una escassa defensa i un joc ràpid i efectiu ofensivament, amb posicions de tir còmodes i molta efectivitat.

A partir del tercer quart hem endurit la nostra defensa, propiciant dificultats a l’equip contrari de cara a cistella i incomodant el seu tir. Hem agafat una renda al marcador que hem sabut mantenir fins a les acaballes del matx. Els llançaments de tir lliure han estat la nostra creu i la complicitat amb el nostre públic la nostra cara. Quina manera d’acabar la temporada a casa, amb una grada tant bolcada amb el seu equip. El factor pista i la nostra gent avui han estat el revulsiu per la nostra victòria i per seguir actius en la nostra permanència.

Tots fem club 💛🖤🏀

C.B. Blanes — A.S.F.E.

Treballada i important victòria del nostre sènior A masculí en la lligueta de permanència

Aquest resultat ens dóna un impuls anímic per afrontar els difícils encontres que se’ns presenten en properes jornades. El matx no ha començat gens bé per les nostres panteres, que han hagut de remuntar un desavantatge negatiu a l’electrònic, 15-18.

El segon quart ha estat la clau de la victòria blanenca, 28-12, fent un tomb de 180°. Un bon equilibri defensiu-ofensiu ha permès trobar unes bones posicions de tir, millorant en escreix els percentatges en tir exterior envers altres partits, 12 de 30. Els canvis des de la banqueta amb jugadors recuperats de lesions, donaven aire fresc al joc local aconseguint mantenir en tot moment la diferència i no donant peu a l’equip visitant a apropar-se en el marcador, 22-17 i 26-25 en el tercer i quart períodes.

Avui la grada ha tingut un toc personal mostrant una bandera del club que ocupava la totalitat d’una de les grades de la pista vermella. Moltes gràcies pel suport mostrat, sou un revulsiu per l’equip💛🖤💪🏀