Competició: C.C. Cadet Fem. 1r Any - Primera Fase - Grup 3

C.B. Blanes — Lima Horta

Esgotades

L’equip tornava a afrontar un partit, en aquest cas el darrer d’aquesta primera fase, amb pocs efectius. Només sis jugadores amb fitxa cadet i l’ajut de dues infantils.

Als pocs efectius i cansament a les cames es suma també el cansament mental que es va traduir en un primer quart amb parcial en contra de 5-22. Al segon quart hi va haver certa reacció i es va plantar cara. Parcial de 12-12 per seguir disset punts per sota al descans.

La represa però va tornar a la realitat al Blanes i un dolorós 8-39 en la segona part va deixar el marcador final 25-73, i la sensació que a banda de recuperar efectius l’equip també necessita guanyar autoestima. Tot i això l’equip no perd el somriure!

Seguim treballant… ànim equip!!!

C.J.E. Terrassa — C.B. Blanes

Volen però no poden

Partit del nostre cadet B femení diumenge a les nou del matí després d’un un partit intens dissabte a la tarda. Tot i així, inici del matx amb prou igualat. Anem perdent el control del mateix al llarg del segon temps contra un equip del nostre nivell. Descontrol en les passades i precipitació en el joc que originen moltes pèrdues de pilota i fan que no tinguem un atac consistent.

Tercer temps amb la mateixa dinàmica. Poques arribades a cistella amb errades en tirs fàcils i rebot inexistent, tant en defensa com en atac per arribar a un final de partit sense més comentaris.

A seguir treballant que hi ha molta feina a fer.

GEIEG UNI Girona — C.B. Blanes

Competeixen fins a la mitja part

Les jugadores blanenques van iniciar el partit desendollades, amb un parcial de sortida en contra de 15-2. Va haver-hi reacció a cavall entre el final del primer quart i l’inici del segon, i un parcial a favor de 4-14 les tornava al partit, 19-16, tot i que no van tenir continuïtat i s’arribava al descans dotze punts per sota, 30-18.

A la represa desconnexió total, parcial en aquesta segona part de 43-6 per caure de manera contundent i potser injusta per 73-24.

Destacar la tornada a les pistes de la Jana després de superar la lesió que l’ ha tingut fora quatre mesos i agrair un cop més el recolzament de les jugadores de l’infantil.

C.B. Blanes — M. BOET Mataró 3 V.

Competeixen davant d’un rival molt superior

Primer temps de partit amb dues remuntades de deu punts de les nostres panteres amb un joc intens per part del dos equips.
Al segon temps han seguit amb la mateixa tònica amb el Blanes sempre anant per sota del marcador, però aconseguint amb una bona defensa que no agafessin un gran avantatge, cosa que no s’ha pogut evitar al tercer temps, on ens han robat moltes pilotes i  aconseguien entrar a cistella sense que les nostres poguessin fer res.

L’avantatge ha sigut brutal, cosa que ha provocat que ens acabessin guanyant de una gran diferència.

Gràcies a les infantils per venir a ajudar al nostre equip per cobrir les tres baixes que tenim.

A seguir lluitant! 💪🏼🖤💛🏀

C.B. Blanes — C.E. Diagonal Mar

Els detalls marquen el desenllaç del partit

Partit amb un inici de joc una mica enrevessat on no sortien gaire bé les coses. El contrincant ha sortit a per totes i les hem pogut anar aguantant perquè no agafessin un gran avantatge.

A la segona part les nostres han agafat confiança i han sabut aguantar molt bé en defensa i tallar moltes passades de jugada, creant una intensitat de joc  que les ha permès igualar el marcador.

El Diagonal era arribar a cistella i encertar, i les nostres han errat forces accions sota cistella, motiu que ha portat a no poder fer-nos amb la victòria.

Si analitzem el partit, sabem que haguéssim pogut endur-nos-el amb una mica més d’encert. Moralment seguim fortes, esperant recuperar lesionades.

Per tant noies… a seguir treballant per créixer.
💪🏼💛🖤🏀

Basket Almeda — C.B. Blanes

Tot i l’amplia derrota competeixen tot el partit

El cadet B femení afrontava un partit difícil a la pista del líder imbatut de la categoria que en la primera volta s’havia imposat a Blanes 20-116. A més l’equip, a causa de les baixes per Covid i lesions de llarga durada, només disposava de cinc jugadores cadet i l’ajuda de dues infantils. Amb aquest panorama s’intuïa el desenllaç, però tot i que la derrota ha estat amplia i l’equip local no ha deixat de pressionar a tota la pista durant els quaranta minuts de partit, les nostres noies ha lluitat com mai i ha competit amb només set jugadores davant d’un equip molt superior físicament que ha marcat un ritme de partit altíssim.

Felicitats noies per no baixar els braços i fer un sobreesforç brutal, i agraïment a les dues jugadores de l’infantil que han lluitat com les que més.

B. DRAFT Gramenet — C.B. Blanes

Dolorosa derrota

Primer partit després de l’aturada de festes. L’equip continua notant les baixes de les jugadores amb lesions de llarga durada però a això s’ha afegit les baixes temporals per Covid que han afectat i molt a la qualitat dels entrenaments.

Ahir, amb vuit jugadores de l’equip i el suport de dues infantils, l’equip va competir únicament el primer quart. L’apagada mental davant de la primera estirada del rival al marcador va ser de les grans. Sumat al desgast físic per intentar seguir el ritme del DRAFT Gramenet va portar a una baixada de braços que es va traduir en una derrota molt amplia i dolorosa.

Cal prémer les dents i seguir treballant per superar la situació, tot esperant la recuperació de jugadores.

Ànims noies, si algú pot fer-ho sou vosaltres. Força equip!!!

C.B. Blanes — C.B. Parets

A la segona part s’acaba la gasolina

L’equip iniciava la segona volta del campionat davant el Parets que en el primer partit de lliga s’havia imposat per un contundent 76-29. Tot i les importants baixes que l’equip arrossega des de fa algunes setmanes, la posta en escena ha sigut bona. Les nostres jugadores han sortit intenses davant un equip que ho és molt i han competit d’inici de tu a tu amb el Parets, que malgrat tot s’ha escapat al marcador en el tram final del primer quart, 13-22.

Al segon quart les nostres jugadores han apretat les dents i han realitzat un gran període fent gala d’una tenacitat encomiable, emportant-se el parcial, 13-10, per arribar al descans 26-32, i partit obert.

Però a la represa el Parets no ha afluixat, funcionava com un rodet, i la menor rotació de la banqueta blanenca per les baixes s’ha fet notar. La despesa física de les jugadors havia sigut important, s’havia acabat la gasolina. Parcial d’11-24 per posar al marcador un 37-56 que a manca d’un quart i amb les forces molt tocades ja es presumia definitiu.

Però l’equip te orgull i ha competit fins el final, minimitzant al màxim la superioritat física del contrincant, cedint només vuit punts per deixar el resultat final 49-76.

Només queda un partit abans de l’aturada de Nadal, en la qual esperem recuperar a les jugadores lesionades per iniciar l’any amb forces renovades.

Mentrestant a seguir treballant, treballant i treballant. La intensitat als partits és la conseqüència del treball intens als entrenaments.

Força cadet B femení, juguem per créixer!!!

Lima Horta — C.B. Blanes

Entren adormides al partit

Partit iniciat amb molta falta d’actitud que ha motivat que al primer quart ens agafessin un avantatge important. Han fet un canvi d’actitud i han començat a competir millorant l’encert a cistella i fent una bona defensa.

Partit dur que es complica per la permissivitat a la defensa local.

Seguim amb baixes importants a l’equip. Donar les gràcies pel suport de l’Erica de l’infantil.
Seguim treballant per créixer. 🏀💛🖤

C.B. Blanes — GEIEG UNI Girona

Superades

Partit d’inici amb molt bones vibracions, aconseguíem estar molt igualades. Després d’agafar-nos un bon avantatge les nostres s’han posat les piles i l’encert a cistella i les bones jugades han fet que ens poséssim a només a quatre punts, però les del GEIEG ens han pressionat i junt al poc encert de les nostres i pèrdues de pilota han fet que arribéssim a aquest resultat final.

Tenim quatre baixes a l’equip però hem d’agrair el suport de les infantils.