Competició: C.C. Cadet Fem. 1r. Any - Segona Fase - Grup 5

C.E. Escola Pia — C.B. Blanes

Massa càstig

Resultat final enganyós en un partit on les blanenques van començar amb una defensa pressionant a tota la pista que, de sortida, va col·lapsar l’atac sabadellenc. Això, acompanyat d’un gran encert en atac va suposar un parcial de 3-16 a tres minuts per acabar el primer quart. Un triple local va esperonar al Pia que en aquests tres minuts va endossar al Blanes un parcial de 10-1 que deixava el marcador 13-17 al final del període.

Al començament del segon quart les de Sabadell van pujar la intensitat en defensa i es van mostrar més agressives en atac anotant un parcial de 18-2 que deixava el marcador 31-19. Les jugadores blanenques van reaccionar i un parcial final de 0-6 les tornava al partit. 31-25 a la mitja part.

A la represa es va viure la fase del partit més igualada. Les nostres panteres es van acostar fins a dos punts de diferència però un últim minut fatídic donava avantatge d’onze punts a l’equip de Sabadell, 46-35.

Quedava un últim quart per intentar una nova remuntada però les forces ja estaven justetes. Les jugadores de la Núria i en Marc ho van intentar però la menor rotació de jugadores a causa de les baixes, respecte el Pia Sabadell es va notar. Les vallesanes no van deixar de prémer l’accelerador i un parcial al quart de 14-6 va deixar el resultat final al marcador de 60-41. Massa càstig per un equip blanenc que va donar la cara fins que es va acabar la gasolina.

Aquest partit tanca una temporada que ha estat difícil per l’equip. Amb una plantilla justa d’efectius d’inici per afrontar l’exigència del Campionat de Catalunya Cadet de Primer Any, lesions de llarga durada encara han minvat més les rotacions, afrontant la major part de la competició amb set o vuit jugadores.

Tot i les dificultats, tot i només aconseguir dues victòries en tota la temporada, l’equip ha crescut, ha competit la major part dels partits mentre el físic de les jugadores disponibles aguantava el ritme de l’equip rival, i el més important, han madurat i s’han fet fortes mentalment. L’actitud d’aquesta recta final de la competició ha sigut una altra.
El futur és engrescador. Aquestes noies ens donaran alegries la propera temporada, només cal continuar treballant com ho han fet fins ara, continuar creixent en ambició esportiva i incorporar efectius per completar una plantilla per competir en igualtat de condicions amb els equips contrincants.

C.B. Blanes — Nou Bàsquet Olesa

Arriba el premi al treball, al compromís i a la persistència

Partit on han tornat les nostres panteres en una gran victòria, aconseguida en un primer temps brutal de les nostres on han aconseguit fer posar la pell de gallina amb el joc. Àgil, creant jugades i amb un gran encert de cara a cistella, el primer temps va acabar amb parcial de 26-10 contra un Olesa que va quedar totalment descol·locat.

El joc blanenc, amb una bona defensa i les ràpides sortides al contraatac, va funcionar molt bé arribant a cistella amb gran encert.

Els tres quarts següents van anar perden força, no en la intensitat però si en moments puntuals en la presa de decisions.

La lectura final és genial noies 👏🏻👏🏻, seguiu treballant igual amb l’ajuda dels vostres entrenadors i aconseguirem gaudir de l’esport que tant ens agrada. 💪🏼💪🏼

Visca el bàsquet!!!
Visca les nostres panteres!!! 🖤💛🖤💛🏀

A.S.F.E. — C.B. Blanes

Es repeteix  la mateixa història

L’equip, després de l’aturada per Setmana Santa i haver carregat les piles, ha sortit a competir, i fins a la mitja part ha estat dins del partit, 31-26 a la mitja part. Però el tercer període ha marcat el desenllaç final. El Blanes no ha pogut mantenir el ritme local i el parcial encaixat, 15-4, ja no s’ha pogut recuperar tot i intentar-ho al darrer quart.

Cal seguir treballant per afrontar els dos darrers partits de la temporada.

C.B. Blanes — A.S.F.E.

C.B. BLANES: 40
ASFE: 67

Una jornada més de la que es difícil fer una crònica

Principi de partit molt actiu amb bona feina tan en atac com en defensa. Però un segon temps on cau el partit en cinc minuts. Les contraries estrenyen amb un bon sistema de joc I ens desconcentren, el que fa que l’avantatge que ens agafen ja sigui impossible de remuntar.

Les nostres panteres sense control de la pilota i de les jugades es veuen incapaces de remuntar però gràcies a la bona defensa fan que la derrota només sigui per vint-i-set punts.

Esperem que es refacin aviat anímicament perquè el nostre equip te molt potencial però no s’acaben de creure que poden.

Seguim treballant per créixer.