Competició: C.T. Mini Masc. Nivell B – 1a. Fase – Grup 5

C.B. Guíxols — C.B. Blanes

Últim partit de la temporada

L’equip de Blanes viatja a Sant Feliu de Guíxols a jugar contra líder invicte del grup. Una victòria significa compartir el primer lloc. Els jugadors de Blanes ho saben i en surten molt concentrats. Partit molt disputat des de primer minut. El mini B li planta cara a l’equip local i en el segon quart s’avança al marcador. El Guíxols recupera amb bon moviment de pilota i encert davant la cistella. Els Panteres es deixen la pell en cada parcial, i, tot i haver perdut el partit, no es van amb sensació de derrota.

En l’últim partit de la temporada queda palesa la progressió de l’equip en el joc i com a grup.

B.C. Fontajau — C.B. Blanes

Quan la victòria és còmoda és molt fàcil reflexionar sobre les habilitats i actituds positives de l’equip

Contundent victòria del mini B masculí davant d’un Fontajau que, tot i algunes individualitats, no pot aturar a les Panteres que cada vegada que li donen espais fa circular la pilota i juga en equip. És fàcil llagotejar amb actitud sublim. És fàcil parlar de la generositat dels jugadors de Blanes. Davant d’un equip que no porta el joc al límit és fàcil parlar de la lluminositat d’algunes jugades. És fàcil parlar del treball ben fet, del recorregut, del creixement individual i grupal. És fàcil i a la vegada necessari parlar de totes les virtuts. Recordar el recorregut fet per a arribar a aquest punt. Recordar les emocions. Recordar que és fàcil gaudir del bàsquet. Recordar que és un joc i que es juga seriosament.

C.B. Blanes — C.B. Guíxols

En lluita pel primer lloc no n’hi ha prou amb les ganes

Partit molt igualat fins a mitja part. L’equip local no pot desplegar el seu bon joc davant d’un Sant Feliu que surt a pressionar des del primer minut. Els panteres no van saber adaptar-se a les característiques del rival. L’arbitratge permissiu afavoreix a l’equip que millor sap treure profit de la situació i, en aquest cas, és el Sant Feliu qui amb astúcia treu avantatge.

El bon moviment de pilota de l’equip visitant descol·loca al mini B masculí. Sentiment d’impotència i de frustració a la banqueta en veure que el partit s’esmuny entre les mans.

Una caiguda no és una derrota. En la lluita pel primer lloc l’equip de Sant Feliu s’emporta la victòria. Encara ens queda jugar al seu camp. Toca reflexionar, aprendre dels errors i transformar la frustració en esperit de superació.

C.B. ADEPAF — C.B. Blanes

Una altra victòria al sac

Gaudir del joc i guanyar és el resultat de la bona compenetració i companyonia del grup. Domini absolut des del primer minut del partit. Tot i la ràpida diferència en el marcador les petites panteres no renuncien al bon joc en equip.

Un altre victòria que serveix per mantenir la bona dinàmica del grup i la ratxa de victòries.

 

 

C.B. Blanes — B.C. Fontajau

Partit fàcil

Després del recés de Setmana Santa els jugadors de Blanes tornen amb moltes ganes de jugar. Des del primer moment el Fontajau es va veure superat pel joc ràpid i l’encert davant la cistella de les Panteres. Davant dels espais que va oferir l’equip visitant el mini B masculí va aprofitar per gaudir del joc en equip i demostrar el progressiu creixement del grup.

La contundent victòria dona una injecció d’ànim a un grup que consolida el companyerisme i les ganes de seguir treballant per aconseguir bons resultats.