Competició: C.C. Tercera Categoria Masc. - Fase Prèvia - Grup 11

C.B. Blanes — C.B. Quart

Partidàs que acaba en una victòria molt important de l’equip després d’un matx de moltíssim esforç i treball

Tot i estar ajustat en el marcador la majoria del partit l’equip va saber madurar i evolucionar segons les necessitats de l’enfrontament i amb constància i treball, va aconseguir sobreposar-se a un bon rival de la part alta de la classificació.
Partit molt important per la moral de l’equip que ens ajudarà segur a afrontar els següents enfrontaments.

SOM-HI BLANES💛🖤

C.B. Blanes — C.B.U. Lloret

Vendaval negre i groc

Còmode victòria a casa per recuperar un partit endarrerit que ens serveix per seguir amb una bona dinàmica i sensacions a pista.
Des del moment inicial ens vam imposar al rival, i a la mitja part ja partíem amb un gran avantatge al marcador. Tot i el relaxament de l’equip a l’inici del tercer quart, vam aconseguir eliminar cap mena d’il·lusió del rival per tornar-se a enganxar al marcador.
Amb un gran encert, sobretot de línia de tres, vam aniquilar les esperances del rival.

Gran partit de tot el conjunt que ens serveix per tornar al camí de la victòria i de l’optimisme col·lectiu.
Som-hi Blanes💛🖤

C.E. Onyar — C.B. Blanes

Planten cara al líder

Grandíssim partit contra els primers de la competició a casa seva, el qual hem estat liderant al marcador gran part del matx fins els últims 5 minuts, on la seva veterania i picardia s’ha sobreposat a la nostra joventut i inexperiència i han aconseguit donar-li la volta al marcador.

Ha estat un partit que hem sabut disputar de tu a tu i la manca d’encert de cara a cistella i en especial en els últims tirs lliures, han permès al rival aproximar-se al marcador i acabar sobreposant-se.

Partit per sortir amb el cap ben alt i estar orgullós del matx dels nostres jugadors.
Aquest es el camí a seguir.
Som-hi Blanes💛🖤

C.B. Salt — C.B. Blanes

Partit amb dos cares

La primera meitat vam saber corre, moure la pilota, defensar agressius, fet que ens va donar una aventage al final del 2 període. Però a la segona meitat el rival va augmentar la intensitat i la duresa defensiva, vam fer errors i es van retallar les distàncies, en altres paraules: van canviar el ritme del partit, tot i millorar en el últim quart no va ser suficient per guanyar el partit. Seguirem treballant per poder créixer.
Som-hi Blanes!!🖤💛

C.B. Blanes — C.B. Sant Hilari

Trenquen la mala ratxa

Victòria contundent a casa que serveix per posar fi a una mala ratxa de resultats en les últimes setmanes. L’equip ha fet un gran esforç col·lectiu i s’ha imposat de manera clara sobre l’oponent.

Partit que ens serveix per recuperar confiança i iniciar una nova etapa amb més positivisme per aconseguir una bona dinàmica.
Som-hi Blanes💛🖤

C.B. Blanes — Bàsquet Arbúcies

Superats en intensitat i actitud

Derrota a casa després d’un partit entre setmana que no és més que el seguiment d’una setmana de mala dinàmica. L’equip visitant va imprimir un alt ritme i actitud que no vam saber ni tan sols igualar. Tot i haver disputat un bon final del segon quart, i fins i tot un bon tercer quart, l’equip no va saber gestionar els mals moments viscuts en el partit i no va aconseguir culminar la remuntada.

Seguirem treballant per tal de centrar-nos i mentalitzar-nos per sortir d’aquest sotrac.
Som-hi Blanes💛🖤

C.B. Guíxols — C.B. Blanes

Condemnats per l’ansietat en atac

Partit que ja sabíem que seria complicat. I així ha estat, males defenses i pèrdues de pilota  han donat vida al rival que sumant els punts de segona oportunitat han fet que no poguéssim tancar al partit amb victòria.

Seguirem treballant per canviar la dinàmica i l’estat actual.
Som-hi Blanes💛🖤