Competició: C.C. Júnior Fem. 1r Any - Primera Fase - Grup 2

M. BOET Mataró 3 V. — C.B. Blanes

Últim partit de la fase regular i última oportunitat d’aconseguir una victòria

Les nostres ha sortit amb mentalitat de guanyar amb un inici de partit espectacular. Parcials de 9-14 i 18-29 arribant a la mitja part.
Tercer quart molt igualat on s’han deixat remuntar la diferència a favor de quinze punts. Final de nou d’infart on finalment, per desgràcia de les nostres jugadores, els nervis d’assolir la merescuda victòria amb pèrdues de pilota i manca de finalització en jugades claus han fet que l’equip rival s’emportés el partit.

Derrota dura i injusta però aquestes noies s’aixecaran i guanyaran, de fet ja ho han fet en aquest últim tram de la lliga oferint al públic un gran treball d’equip amb un gran bàsquet. Moltes felicitats i gràcies també al suport de l’Ainhoa del cadet.

Seguiu així que esteu treballant molt bé. Força Panteres i Força Blanes 🏀🖤💛

C.B. Blanes — C.B. Banyoles

Mereixien més

Gran partit avui a la Ciutat Esportiva, les nostres jugadores han demostrat que tenen un nivell de bàsquet molt alt.
Des del principi del partit han sortit amb molta intensitat, amb un jugades magnífiques i encert cara a cistella.
Partit molt igualat que s’ha decidit en els últims 3 minuts.

No ha pogut ser, però aquesta actitud que heu demostrat, encara que no s’hagi aconseguit la victòria, més que merescuda, us farà créixer encara més.

Orgullosos de vosaltres.
Força Panteres i Força Blanes 🏀💛🖤

C. Joventut de Badalona — C.B. Blanes

Un mal inici passa factura

Nova derrota de les nostres que els hi ha costat entrar en el partit. Han anat de menys a més, però han perdut moltes pilotes i no s’ha tancat el rebot.
Encara i així s’han vist moments de molt bon bàsquet. No han baixat el cap però ens falta continuïtat en el joc.

Ànims i continueu treballant.

C.B. Blanes — C.B.F. Cerdanyola

Partit intens des de l’inici fins el final

L’equip, encara tenint les constants baixes, sempre ha donat la cara.
Espectacular tercer quart que ha ajudat a no perdre l’esperança d’igualar el resultat. Últim quart desafortunat que la manca d’encert ha frustrat de nou que les noies no s’apropessin més en el marcador. Molt bona feina, continueu així.

C.E.J. L’Hospitalet — C.B. Blanes

Molt bon partit davant un equip superior on les nostres jugadores han lluitat fins el final

Partit molt igualat fins que en el tercer quart semblava que l’equip contrari marxava en el marcador.
Últim quart espectacular que ha fet que s’ajustés el marcador.

Molt bona feina, s’ha de millorar el rebot, en el qual ens han superat en tot el partit.
Seguiu treballant així que finalment arribarà la victòria merescuda. Força Blanes 🏀💛🤫

C.B. Grup Barna — C.B. Blanes

Gran partit de les nostres jugadores que han plantat cara a un molt bon rival

Amb les baixes per culpa de la Covid i lesions, només amb 8 jugadores, han demostrat un nivell molt alt fins l’últim quart.

Molt bona feina noies.
Força Panteres i Força Blanes 🏀🖤💛

C.B. Blanes — GEIEG UNI Girona

Clara derrota

Inici de partit molt bo de les nostres jugadores però han anat a menys a mesura que passaven els minuts.
Superioritat del Girona on les nostres no han pogut fer res.

Emotiu detall de Molts Ànims a la Fanta per part de tot l’equip, a l’espera d’operació per una greu lesió en el genoll. Recuperat aviat Fanta. Força Blanes 🏀🖤💛

Lima Horta — C.B. Blanes

Derrota contra el líder de la competició

Inici de partir amb molta pressió de l’equip local que no ha deixat jugar a les nostres. Moltes pèrdues de pilota i superioritat total de l’Horta.

Han fet el que han pogut davant un gran rival. Hem d’aixecar el cap.
Força Panteres 💛🖤🏀

C.B. Blanes — Manresa C.B.F.

Inici trepidant de les jugadores que han demostrat un bon joc a la pista. Quan ens han avançat en el marcador ha costat posar-se per endavant, tot i així, han mantingut la lluita fins l’últim segon. Han tornat ha estar a punt d’aconseguir una victòria més que merescuda.

Continueu treballant així que finalment el premi arribarà. Força Blanes 🖤🏀💛

C.B. Blanes — M. BOET Mataró 3 V.

Oportunitat Perduda

Partit molt igualat entre els dos equips que no han aconseguit cap victòria en la lliga.
Han iniciat el quart amb molta serietat i amb moltes ganes de guanyar amb alternances en el marcador.

Segon i tercer quart amb manca d’encert a cistella, han anat sempre per darrera en el marcador. Últim quart d’infart on després de perdre de nou punts han aconseguit donar la volta al partit guanyant de tres punts a falta de tres minuts. Final ajustat on els nervis han fet que no es pogués aconseguir la primera victòria, justa pel joc i lluita de les jugadores.

Agrair a la grada jove el suport a l’equip. Força Blanes i continueu lluitant així 🏀💛🖤