Competició: Primer equip masculí - FASE PRÈVIA

Muralla Òptica C.B. Blanes — El Masnou Basquetbol

Ens hem retrobat amb la victòria en una jornada molt especial: el dia de la Presentació del Club

Amb l’equip gairebé recuperat de les últimes lesions, hem demostrat que sabem jugar com un equip. Molt centrats en el joc hem coordinat molt bé el joc ofensiu i defensiu. Bones finalitzacions de les jugades tot i que avui no hem estat gaire encertats en el tir exterior. La clau de la victòria d’avui ha estat la defensa i les ganes de voler demostrar que tot i ser un equip molt jove, si volem podem competir i donar murga a l’equip contrari.

El moment apoteòsic del matx ha estat quan el nostre cadet Roger Alum debutava amb el sènior i amb molta maduresa ha encistellat un triple, que tancava el marcador amb el 69-48.

Felicitats per la victòria i a seguir treballant!!!!💛🖤🏀

 

C.B. ADEPAF — Muralla Òptica C.B. Blanes

Hem tingut la victòria a tocar

Complicat desplaçament on el primer equip masculí ha mostrat una mentalitat més competitiva. Hem dominat l’electrònic la major part del matx mostrant un joc molt seriós equilibrant el joc exterior i interior. El tempteig ha estat molt repartit i tots els jugadors han contribuït a plantar cara a un Adepaf molt més ben situat a la classificació. Amb una pressió ambiental ensordidora després de la pròrroga, hem deixat escapar una victòria que ens hagués ajudat a refer-nos anímicament.

Valorem els pros i els contres del partit: hem de millorar en defensa i en els tirs lliures i seguir treballant per demostrar que el jove equip de Blanes tindrem una bona projecció quan ens creiem que ho podem fer.

Força Panteres!!!💛🖤🏀