Competició: Infantil A femení

C.B. Blanes A — C.B. Les Franqueses

Últim partit i victòria.

El partit ha començat amb molta intensitat, amb molt bona defensa i millor atac arribant al descans amb una renda de 20 punts.

Després del descans les nostres noies s’han relaxat una mica però les coses han seguit sortint bé arribant a la victòria final.

Acabem una lliga interterritorial amb una molt bona novena posició, empatades a punts amb les vuitenes, en la que hem vist una gran progressió i aprenentatge de les nostres noies. Ara toca agafar forces per lo que ens depari l’any vinent i passar un bon estiu.

Força Panteres, força Blanes

U.B. Llefià — C.B. Blanes A

A la primera part del partit les nostres panteres no han entrat al partit gaire connectades, no han sabut parar cap 1 contra 1 i això ha fet que anessin al descans amb un lleuger avantatge de 5 punts tot i que, han arribat a tenir una diferència de 9 punts.

El descans els hi ha anat bé i en el tercer temps han estat molt millor en defensa, han fet més pressió, i han aconseguit tancar el període amb un bon resultat de 4 – 11. Distància que ja no han deixat anar en tot l’últim temps, arribant a la victòria contra un rival directe en la taula.

Venen partits difícils i que prometen molta intensitat. Seguim!

C.B. Blanes A — C. Joventut Les Corts

Victòria necessària.

Ha estat un partit molt intens contra unes rivals directes ja que estan en la mateixa posició que nosaltres a la taula.

El partit ha començat molt igualat i així ha continuat fins quasi el minut final, a 2 min d’acabar anaven 50-50. Les nostres panteres han treballat molt bé, tot i que les rivals han tingut més encert a cistella quan hi arribaven, ja que la defensa ha estat molt bona per la nostra part.

En l’últim minut d’infart han tingut l’enteresa d’aguantar la pressió del minut final i aconseguir portar una victòria molt necessària per mantenir viva la competició i la moral alta.

A seguir així, aquest és el camí.

C.B. Blanes A — Força Lleida

Desencert a canasta.

El partit ha començat amb una intensitat desconeguda aguantant les lleidatanes durant 5 min ben bons amb un marcador de 1-2, acabant el primer període amb un parcial de 7-15. La molt bona defensa i l’intensitat ha continuat, arribant al descans 25-35.

En tornar, la falta d’encert a canasta, amb pilotes que no volien entrar, i la falta de forces ha fet que les rivals es distanciessin de 16 punts en el nostre maleït tercer temps. En l’últim període hem aguantat però la distància ja era insalvable contra unes rivals que estan a la franja de dalt de la taula i en les que els canvis de jugadores no els hi afecten.