Competició: C.T. Sènior Masc. - Fase Prèvia - Grup 2

C.B. Blanes — C.P. Santjoanenc

Sènior C de Campions!

Penúltim partit de la lliga regular (no de la temporada!) que s’encarava amb la certesa que una victòria atorgaria matemàticament el primer lloc a la classificació. L’equip s’ha trobat al davant un equip sòlid tant davant com darrere, el Santjoanenc, que ha posat les coses complicades des de bon inici.

Potser per nervis o potser per voler sentenciar el partit massa aviat, l’equip ha sortit espès. Costava moure la pilota amb facilitat i aconseguir opcions clares mentre els visitants anaven trobant cistelles ben treballades. Primer quart: 9-13. Durant el segon quart el joc local ha millorat i, de mica en mica, s’han anat trobant transicions i opcions més clares. Si no fos pel percentatge en tirs lliures de la primera part, el Blanes hagués arribat amb avantatge a la mitja part ,27-27.

Ja a la represa l’equip ha sortit amb una altra actitud. Com de costum, la intensitat defensiva ha propiciat la generació de cistelles a la banda contrària, endollant un parcial de 15 a 3. El canvi de ritme, juntament amb la millora de l’encert en tirs lliures i el domini del rebot han deixat el parcial del quart en un 25 a 9. Ja a l’últim quart i, a causa del cansament acumulat, els dos equips han baixat una mica el ritme, i la diferència s’ha mantingut constant fins al final amb un +19, 74-55.

En acabar el partit l’equip ha celebrat el campionat davant de la seva afició. Certament, la solidesa defensiva i la química de l’equip aconseguida després de tants sopars post-entrenament han sigut claus per aconseguir aquest objectiu. La setmana que ve últim partit de lliga i d’aquí a dues setmanes l’equip lluitarà per obtenir el títol de campió de Girona, començant amb unes semifinals back-to-back contra el Begur.

Continuarem endavant, força Blanes! Som-hi panteres! 🖤💛💪

CESET — C.B. Blanes

Malgrat les baixes fem un pas de gegant cap al campionat de lliga

Partit complex per al nostre sènior C masculí el d’aquest cap de setmana, no per la dificultat del matx, sinó per la quantitat de baixes que acumula l’equip. Tot i això, el Blanes ha encarat molt bé el partit, fent un joc molt tranquil (en alguns moments massa, fins i tot), però molt efectiu, deixant al CESET sense cap mena de possibilitat per emportar-se la victòria. Cal destacar també la confiança des de la línia de tres, fet que ha permès distanciar-nos molt ja en els primers quarts del partit.

Cal sumar una victòria més per confirmar la primera plaça de la lliga i endur-nos el campionat. Esperem que així sigui el diumenge vinent i a casa nostra.

Som-hi panteres! 🖤💛

C.B. Blanes — C.B. Salt

Partit força rar el que ha jugat avui el sènior C masculí a la Ciutat Esportiva

El matx ja ha començat tard a causa de la botzina espatllada de la pista 4. Després d’un quart d’hora d’incertesa el partit ha començat fred, però de mica en mica els locals han anat entrant al partit i dominant el marcador. En el segon quart el Salt ha reaccionat i, amb un joc molt dur, s’ha enganxat al partit, però les panteres han pogut distanciar-se gràcies a un parcial de 14-0.

A la represa, el Salt ha començat a castigar la zona amb el joc interior i ha tornat a ajustar-se en l’electrònic. Per contrarestar això, els blanencs han aplicat la ja coneguda defensa pikachu (zona 2-3) durant uns minuts i han tornat a dominar el partit. Ha sigut en el tercer quart que el Salt s’ha quedat amb només sis jugadors a causa de les protestes i el Blanes ha sigut capaç de mantenir el cap fred per encadenar una victòria més que els permet estar al capdavant de la classificació.

A continuar treballant i gaudint d’aquest tram final i amb la vista posada amb unes possibles fases d’ascens.

Som-hi Blanes, endavant panteres! 🖤💛

C.B. Farners — C.B. Blanes

Tornen amb la victòria i el liderat

Tornada a la competició després de tres setmanes sense partits però amb la satisfacció d’ocupar el primer lloc gràcies a la derrota dels taurons de Palamós. L’equip arribava amb baixes i només set jugadors disponibles pel partit, tot i això, la intensitat va ser elevada des de l’inici, i un bon primer quart va col·locar els blanencs 13-22.

En el segon quart els locals van pujar la intensitat però no els va acompanyar l’encert, mitja part 20-29. A la segona part els blanencs van sortir en una no habitual zona 2-1-2 (coneguda com pikachu) per canviar la dinàmica. I va funcionar! Un seguit de bones defenses i transicions van ajudar a trencar el partit a favor de les panteres.

L’últim quart, amb el partit sentenciat i el cansament per part dels dos equips, no va tenir gaire història. Al final 38-70 que permet mantenir el liderat. Felicitar a en Víctor Rivera per la seva gestió com a entrenador i a en Joan Roura pel seu partit de MVP jugant contra el seu poble.

C.B. Blanes — C.E. Joventut Celrà

El bon inici acaba sent determinant

Després d’una derrota dura a Maçanet l’equip tornava a jugar a casa amb ganes de tornar a recuperar sensacions. Això s’ha notat ja que l’equip ha sortit molt intens i concentrat des del principi, aconseguint acabar el primer quart 26-12. El segon quart els visitants han despertat i pujat la intensitat, guanyant el quart per tres punts i deixant el marcador 37-27 al descans. D’aquí al final del partit la igualtat en el joc ha sigut constant, fent bona la diferència aconseguida el primer quart. Al final 67-57.

A destacar, per fi, un partit on el sènior veterà ha estat encertat en els tirs lliures (15/19). El bon percentatge en el tir d’un punt, juntament amb el bon inici de partit, claus per la victòria de les panteres!

Gràcies als joves Dani Velasco i Martí Piñero per ajudar a l’equip!
Som-hi Blanes, endavant panteres! 💪🏼🖤

B.C. Maçanet — C.B. Blanes

Tercera derrota a la lliga en un partit on la primera part va ser per oblidar

El Blanes visitava la pista del Maçanet, el tercer classificat. Tots sabien que seria un partit intens, dur i igualat, però el que ningú s’esperava era el gran encert dels locals i la desconnexió, tant en defensa com en atac, per part dels blanencs. Això va fer que a la mitja part el marcador fos de 44 a 20.

Malgrat això, el Blanes va saber refer-se. Va endurir la seva defensa i van poder encadenar un seguit de bons atacs que van escurçar la diferència en el marcador (55-41). A l’últim quart, les panteres van continuar remant, però els hi va faltar temps per poder capgirar el marcador.

Aprenem dels errors i la setmana que ve, més i millor. Endavant panteres i, sempre, força Blanes! 💪🖤

C.B. Blanes — C.B. Palafolls

Tornada a la competició després d’una setmana de descans

L’equip rebia el Palafolls, un equip perillós degut a la seva experiència i qualitat. Com es de costum últimament el partit ha començat fred i igualat, sense que cap dels dos equips marxés del marcador. Aquesta dinàmica s’ha mantingut fins la mitja part on l’equip visitant dominava per tres punts.

Ja a la segona part, i també com en els últims partits, les panteres han pujat el ritme, forçant pèrdues i corrent el contraatac, tot agafant avantatge en el marcador. Ja a l’últim quart, i ja amb poca gasolina al dipòsit dels maresmencs, el Blanes ha sentenciat el partit, al final amb una diferència de disset punts, 70-53.

Bona victòria del sènior veterà del Blanes que segueix a la lluita pel liderat.

Aprofitem per felicitar el nostre company Aleix pel naixement de la seva filla, Olívia! Benvinguda a la família! 💕
Força Blanes i endavant Panteres! 💪

C.B. Blanes — C.B. Hostalric

Partit molt travat per part dels dos conjunts

Els blanencs han començat a dominar en el marcador, però en el segon quart les segones oportunitats del rival i el poc encert del Blanes han fet que el marcador fos ajustat i baix a la mitja part, 20-15. A la represa, l’Hostalric ha sortit més endollat i han aconseguit remuntar el partit, 36-37. En l’últim quart, les panteres han recuperat la seva millor versió i han sigut capaços de capgirar el matx, no només anotant, sinó que també minimitzant l’ofensivitat del rival.

Seguim sumant i treballant sobre aquesta línia.

De part de tot l’equip, volem donar ànims al nostre Rei de Copes que, un any més, va ser el nostre representant per terres andaluses aquest cap de setmana. Bona tornada, míster!