Competició: C.C. Júnior Fem. Interterritorial – 2a. Fase – Grup 1

C.B. Blanes — Sant Quirze B.C.

Últim partit de la temporada amb una victòria molt treballada

Partit en el que ens ha sigut molt difícil d’entrar a causa dels nervis, però a mesura que anaven passant els minuts hem anat agafant confiança i l’últim quart ha estat el millor.

Molt bona defensa del Blanes i un bon encert en el tir.

No han pogut arribar a les finals a quatre  per l’average amb el Lluïsos però han fet una molt bona temporada .
Força panteres 💛🖤💛🏀🏀

Lluïsos de Gràcia — C.B. Blanes

Partit en un pista complicada

Partit molt difícil de jugar contra un equip molt físic i dur, on les nostres panteres, que estaven molt nervioses, han jugat molt bé tant en atac com en defensa, llàstima de la falta d’encert en els tirs lliures, “assignatura pendent”, però molt bon partit de les nostres júniors.

Estem més a prop d’aconseguir les finals A4.
Seguim treballant
Força Blanes 🖤💛🖤🏀🏀

C.B. Blanes — C.B. Torelló

Objectiu aconseguit guanyant el partit

Partit ben jugat de les nostres júniors on hem començat molt toves i poc organitzades però, mica en mica, hem sabut trobar el joc acabant a la mitja part amb un marcador favorable.

A la segona part hem seguit amb la mateixa intensitat, bona defensa i bon encert amb el tir.

Gràcies a la Juno del júnior B per venir a ajudar.
Seguim treballant 💛🖤💛🏀🏀🏀

Sant Quirze B.C. — C.B. Blanes

Bon partit del Blanes amb una bona concentració

La bona defensa i l’encert ha fet que el marcador sempre estigués el nostre favor i en cap moment ha semblat que perillés el partit.

Gràcies a la Juno del júnior B femení per venir a ajudar.

Seguim treballant! 💛🖤💛🏀🏀🏀

C.B. Blanes — Lluïsos de Gràcia

Partit complicat

Primera part del matx fluixa per part del Blanes, que ha reaccionat al tercer quart amb un bon joc, 13-5, però no ha sabut aguantar la intensitat en el últim quart. S’ha de estar més per el partit i millorar la concentració.

Gracies a l’afició que ha vingut animar.
Seguim treballant.
Força blanes💛🖤💛🏀🏀

C.B. Torelló — C.B. Blanes

S’escapa el partit al darrer quart

Partit amb molta igualtat durant els quaranta minuts. Bona defensa del Blanes amb un tercer quart molt bó on ens hem posat per davant al marcador però en l’últim quart les nostres errades i l’encert del contrari han girat el marcador.