Competició: C.T. Mini Fem. Nivell A – Fase Final – Grup 1

C.B. Blanes — C.B. Salt

Últim partit de la lliga

Han fet un gran partit davant un rival que ens passava en alçada. Han començat poc concentrades sense trobar la posició en defensa. Les noies del Salt han aprofitat per prendre molts rebots i fer contraatacs rapidíssims.

Ha estat a partir del quart període que les Panteres han estat més agressives i han contrarestat el joc del Salt. La diferència en punts hagués estat menor si hagués hagut més encert en totes les arribades a cistella.

Enhorabona noies!!! 💪💪Heu crescut com equip.
Donar les gràcies al cos tècnic per la feina ben feta.
Força Blanes!!! 🏀💛🖤

Escolàpies Figueres — C.B. Blanes

La baixa de ritme final fa que s’escapi el partit

Partit molt igualat durant gairebé tot els quarts davant un rival agressiu que ens ha complicat el joc.
En el últim temps hem baixat el ritme i la balança ha anat a favor de les noies del Figueres. Les Panteres han fet una bon treball en equip amb bones jugades i han lluitat totes les pilotes.

Les nostres jugadores aquesta temporada han fet una molt bona progressió, gràcies al seu esforç i a la feina ben feta dels seus entrenadors i entrenadores.

Hem de seguir treballant.
Força Panteres!!! 🏀💛🖤

C.B. Blanes — GEIEG UNI Girona

Rival molt superior

Partit complicat davant un rival molt fort que ens ha dificultat el poder fer jugades, tallant-nos passades i robant-nos la pilota. No deixaven que passéssim de mig camp i les ocasions que s’ha arribat a cistella no hi ha hagut gaire encert.

Defensivament estàvem mal posicionades, ens ha pogut el nerviosisme per la pressió de les noies del GEIEG. Sortosament, cap a la segona part ens hem crescut i hem fet un millor joc.

Força Blanes!!! 💪🏀💛🖤

 

C.B. Salt — C.B. Blanes

Derrota de les Panteres davant un Salt superior

Tot el partit hem anat per darrere en el marcador. Hem errat en rebots i en jugades ofensives tot i arribar a cistella no hem tingut encert.
Les nostres jugadores ho han donat tot, han plantat cara i no s’han rendit en cap moment.

Força Panteres!! 💪🏀💛🖤