Competició: C.C. Segona Categoria Fem. – 2a. Fase – Grup 14

C.B. Calaf — C.B. Blanes

Últim partit de la temporada jugat a casa del Calaf

Partit on ens han vingut a ajudar l’Aina del júnior A i la Laia Zambrano i la Juno del júnior B. Agrair-les el seu esforç i compromís amb nosaltres. Partit on hem anat en tot moment per davant i on l’arbitratge no ha facilitat la fluïdesa del joc.

C.B. Blanes — Bàsquet Llor

Gràcies afició pel vostre suport, continuarem a Segona

Primera part molt intensa i igualada en el marcador, un primer quart d’empat i tanquem la mitja part un punt per sota del nostre rival. Segon quart on la falta d’encert i el nostre joc lent, no ens han afavorit.

Tot i la derrota, la victòria del C.B. Calella a la pista del C.B. Calaf, en l’altre encontre del grup, ens assegura la segona posició i la permanència a Segona Catalana.

Felicitats a les nostres júniors A, pel seu partit guanyat i el seu suport en el nostre partit.

C.B. Calella — C.B. Blanes

Pas importantíssim cap a la salvació

Partit de tornada a casa del rival amb el qual va haver-hi un partit molt ajustat a Blanes amb poc punts. El Calella ha sortit a per totes i  nosaltres, amb manca de rebot i poc encert de cara a cistella hem anat a remolc al marcador. Així i tot, en l’últim quart hem sabut reaccionar i agafar l’avantatge per endur-nos el partit, el qual ens col·loca a la segona posició amb la lluita pel no descens de la categoria.

Gracies a l’afició que ens ha acompanyat en aquest partit important i, sobretot, com sempre, a les nostres júniors que ens donen un cop demà per poder seguir lluitant.

C.B. Blanes — C.B. Calaf

Important victòria

Partit on hem anat per davant en els dos primers quarts amb bon joc i encert, posant-nos 28-15 en el marcador.
Un tercer quart amb empat de punts, i un últim quart fluix i amb algunes errades, així i tot, ens hem endut la Victòria.

Avui a l’inici de l’escalfament hem entregat la samarreta de suport a la nostra Paula que la tenim lesionada.

I com sempre, agrair a les nostres juniors A el seu ajut.

Gràcies a tota la grada per al vostre suport.
Força panteres!! 💪🏻💪🏻 Força Blanes!!!🏀💪🏻🏀

Ah!!! Recordeu, comptem amb el vostre suport el pròxim dia 15 de maig a les 18.45 h a Calella.

Bàsquet Llor — C.B. Blanes

El segon partit per la permanència s’escapa

Partit de pocs punts i de joc molt intens on hem punxat en el tercer quart, en el qual no hem sabut trencar la dinàmica del contrincant i el seu encert des de fora. Destacar la intensitat de la seva afició a peu de pista.

Hem de treballar més per pujar la intensitat i l’encert.