Competició: C.T. Mini Masc. Nivell C – 1a. Fase – Grup 3

C.B. Guíxols — C.B. Blanes

Esforç sense premi

Avui ens portem una derrota, tot i que les nostres petites panteres han lluitat tot el partit, la pilota no volia entrar, mentre a l’equip rival totes entraven. Sou un gran equip i ho demostreu partit a partit.

Força petites panteres 💪🏼💪🏼!!!

Bisbal Bàsquet — C.B. Blanes

Actitud de 10 tot i no acabar per davant

Gran partit el jugat per les nostres petites panteres contra un equip similar al nostre. Aquesta vegada el matx s’ha decantat a favor dels rivals, gràcies a l’encert de tir exterior.

Tot i això, les nostres petites panteres han seguit lluitant i oferint un brillant joc en equip, sense baixar els braços davant l’encert rival. Seguim fent passos de gegant en el nostre joc, posant en pràctica el que aprenem en els entrenaments.

Força petites panteres! 🏀💪

C.B. Blanes — C.B. Guíxols

Partit per aprendre

Derrota bastant clara davant un equip que, tot i tenir poc encert a cistella, si tenia una bona defensa. ,Les nostres panteres estaven cansades i despistades.

Ànim perquè de tot s’aprèn i teniu molta força, que demostreu partit a partit.
Força petites panteres 💪 💪!!!

Bàsquet Arbúcies — C.B. Blanes

No paren de créixer

Aquest partit les nostres panteres han dominat gairebé tots els minuts. Cada vegada tenen més confiança i mes unió d’equip. Es veu com van aprenent i es nota amb un bon joc a pista.

S’emporten una merescuda victòria.
Força petites panteres 💪!!!

C.B. Blanes — Bisbal Bàsquet

Partit treballat que ha donat el seu fruit

Gran partit entre dos equips molt igualats, i a on el treball d’equip ha donat raó per sobre les bones individualitats de l’equip de La Bisbal. Desprès de que tots els períodes fossin molt igualats, la victòria s’ha forjat en l’últim període amb un parcial de 10-3 que ha fet que el triomf es quedés a casa.

Destacar la gran tècnica de molts jugadors que segur son el futur del nostre bàsquet.

A seguir treballant i creixent.
Força Panteres🏀🏀🏀🏀